Secondary Adv

Climacasa shpk

 

Përshkrimi

CLIMACASA shpk është një kompani me një staf të specializuar në fushën e ngrohje -ftohjes –hidraulike. Objektivi kryesor është arritja e komfortit në ambjent, shëndet dhe kursim në energji. Stafi ynë merret me projektimin-zbatimin dhe ndjekjen e punimeve deri në dorëzimin e objektit. Të specializuar në sistemet e automatizimeve për godina rezidenciale dhe komerciale. Kompania jonë operon prej vitesh në tregun Shqipëtar, me aktivitet kryesor në projektim, tregtim dhe instalim të paisjeve për sisteme ngrohje-ftohje, chiller dhe fan-coil, sistemeve të ngrohjes me kaldaja, kondicionim etj. Kompania ka një staf të specializuar në këtë fushë, të cilët kujdesen deri në detaje në shërbimin ndaj klientit deri në dorëzimin e punës.

Objektivi kryesor i kompanisë është që të arrijë komfortin në ambientet tuaja, shëndet dhe kursim energjie. Sot investimi më i mire është efikasiteti i energjisë, e cila prodhon një kthim të madh të investimeve. Climacasa shpk ka si qëllim të hartojë, instalojë dhe mirëmbajë sistemet në mënyrë efikase, të ngrohje ftohjes si dhe hidraulike dhe të rizhvillojë ato të vjetëruara, duke ofruar zgjidhje me nevojat specifike të secilit klient sipas kerkesave. Gama e gjërë e artikujve i siguron konsumatorit zgjidhjen e duhur.

Çfarë ofron

Kompania Climacasa shpk tregton paisje rezidenciale dhe komerciale, të tilla si:


• Chiller dhe fan-coila per sisteme ngrohje-ftohje
• Kaldaja me gaz, nafte, elektrike, radiator alumini dhe celiku
• Centrale te specializuara te automatizimit te ketyre sistemeve
• Oxhake per sisteme ngrohje me uje dhe ajer,
• Pompat e furnizimit me uje dhe qarkulluese,ene zgjerimi te te gjitha madhesive.
• Panele diellore familjare dhe te kombinuar me bolitore
• Materiale hidraulike,
• Tub dhe rakorderi, etj,


Kompania jonë realizon: Shtrimin e linjave për të gjithë sistemet që disponon dhe me pas montimin e paisjeve në kohën e kërkuar nga klienti. Ofron realizim të sistemeve të kombinuara dhe automatizimin e tyre me pajisje Siemens. Tregeton grupe pompash për objekte civile dhe industriale dhe ofron asistencë në montimin e tyre. Ofrojmë përllogaritje të sistemeve në kohë të shkurter në bazë të programeve komjuterike të ofruara nga fabrikat, gjithashtu ofrojmë dhe anën hidraulike të çdo lloj projekti që nga instalimi deri tek furnizimi i të gjithë materialeve të nevojshme. Kompania ofron edhe mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje dhe hidraulike ekzistuese.

Shërbime

Tregetim dhe instalim chiller familjar dhe commercial
Tregetim dhe instalim chiller familjar dhe commercial
Tregtim dhe instalim Fan-Coil
Tregtim dhe instalim Fan-Coil
Tregtim grup pompa uji per pallate
Tregtim grup pompa uji per pallate
Mirembajtje e sistemeve ngrohje-ftohje sistemeve me kaldaja , rrjeteve hidraulike
Mirembajtje e sistemeve ngrohje-ftohje sistemeve me kaldaja , rrjeteve hidraulike
Tregetim dhe instalim kondicioneri inverter
Tregetim dhe instalim kondicioneri inverter
Tregetim dhe instalim soba me pellet
Tregetim dhe instalim soba me pellet
Tregetim dhe instalim radiator alumini dhe celiku
Tregetim dhe instalim radiator alumini dhe celiku
Tregetim dhe instalim kaldaja gazi, nafte elektrike
Tregetim dhe instalim kaldaja gazi, nafte elektrike
Ngrohje nga dyshemeja
Ngrohje nga dyshemeja
Shtrim tubash per te gjitha sistemet Ngrohje,Ftohje
Shtrim tubash per te gjitha sistemet Ngrohje,Ftohje
Tregetim dhe instalim Panele diellore per ngrohje uji
Tregetim dhe instalim Panele diellore per ngrohje uji
Tregetim chiller comercial dhe industrial
Tregetim chiller comercial dhe industrial
Riparim dhe mirembajtje ashensoresh
Riparim dhe mirembajtje ashensoresh
Tregetim dhe instalim rekuperator ajri
Tregetim dhe instalim rekuperator ajri
Tregetim pompash dranazhi per ujra shiu dhe te ndotura
Tregetim pompash dranazhi per ujra shiu dhe te ndotura

Katalogu

Katalog Climacasa shpk

Historiku

Climacasa shpk me seli tek rruga e Kavajës në Tiranë ndër vite ka sjellë markat më cilesore të njohura në tregun vendas. Keto vite kemi realizuar punime nga me të ndryshmet në objekte të administrates publike si: Burgu i ri Elbasan (financuar nga EU), Burgu i ri Berat (financuar nga EU), të cilat kanë pasur sisteme të kombinuara të shtrimit nga dyshemeja, të ngrohje-ftohjes me chiller dhe paneleve diellore, instalimin e sistemit të ngrohjes të Shkollës së Mesme “Petro Nini” Tiranë. Një sërë shërbimesh të ndryshme tek Hotel Sheraton Tirana, përsa i përket sistemit të ngrohje- ftohjes, kondicionimit dhe sistemit te ujit. Ka kryer mirëmbajtje të vazhdueshme pranë godinave spitalore QSUT në godinat e Pediatrisë, Psikiatrisë, Onkologjisë, MNZSH etj. Punët e shumta që kompania ka realizuar kanë bërë që kapitali i kompanisë të rritet dhe njëkohesisht të investojmë në teknologji të reja, për të sjellë pranë jush produkte të standarteve europiane.

Punë të kryera

AMBASADA AMERIKANE
AMBASADA AMERIKANE
Burgu i ri Berat
Burgu i ri Berat
Burgu i ri Elbasan
Burgu i ri Elbasan
Hotel Sheraton, Tirane
Hotel Sheraton, Tirane
QSUT
QSUT
Sisteme ngrohje ne dysheme
Sisteme ngrohje ne dysheme
Ministria e Integrimit
Ministria e Integrimit
Spitali Onkologjik
Spitali Onkologjik
Pediatria
Pediatria
Petro Nini Luarasi Tirane
Petro Nini Luarasi Tirane
Tirana Parking
Tirana Parking
Godina e administrates HEC Vau Dejes
Godina e administrates HEC Vau Dejes
Spitali Francez
Spitali Francez
Spitali Neurologjik
Spitali Neurologjik
Bashkia Tirane
Bashkia Tirane
Kuvendi i Shqiperise
Kuvendi i Shqiperise
Ministria e Drejtesise
Ministria e Drejtesise
Ministria e Financave dhe Ekonomise
Ministria e Financave dhe Ekonomise
Qendra Spitalore Xhaferr Kongoli
Qendra Spitalore Xhaferr Kongoli
Spitali Universitar I Traumes
Spitali Universitar I Traumes
Spitali Universitar Shefqet Ndroqi
Spitali Universitar Shefqet Ndroqi
Universiteti Aleksander Moisiu Durres
Universiteti Aleksander Moisiu Durres
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
ASIG- Autoriteti Shteteor per Informacionin Gjeohapsinor
ASIG- Autoriteti Shteteor per Informacionin Gjeohapsinor
DPN3- Drejtoria nr 3 e punetoreve te qytetit Tirane
DPN3- Drejtoria nr 3 e punetoreve te qytetit Tirane
DSHTD- Drejtoria e Sherbimit te Trupit Diplomatik
DSHTD- Drejtoria e Sherbimit te Trupit Diplomatik
Godina e spitalit Psikiatrik, Tirane
Godina e spitalit Psikiatrik, Tirane

Partnere

1-dppumps2-maxa3-cadel4-fourgroup5-galletti6-siemens

Certifikime