Secondary Adv

Alb-Italia Costruzioni sh.p.k

 

Përshkrimi

Alb-Italia Costruzioni sh.p.k, furnizuesi kryesor i dritareve dhe dyerve nga alumini dhe PVC me cilësi të lartë. Me një gamë të gjerë dizajnesh moderne dhe me stil, ne ofrojmë zgjidhjen perfekte si për projektet rezidenciale ashtu edhe ato tregtare. Sistemet tona nuk janë vetëm estetikisht të këndshme, por gjithashtu ofrojnë izolim, qëndrueshmëri dhe siguri të shkëlqyer. 

 

Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një shtëpi të re ose duke rinovuar hapësirën tuaj ekzistuese, besoni Alb-Italia Costruzioni sh.p.k për të ofruar dritare dhe dyer të jashtëzakonshme që do të rrisin bukurinë dhe funksionalitetin e pronës suaj. Me ekspertizën dhe angazhimin tonë për kënaqësinë e klientit, ne kemi fituar një reputacion si furnizuesi kryesor për të gjitha nevojat tuaja të dritareve. Zgjidhni Alb-Italia Costruzioni sh.p.k dhe përjetoni kombinimin perfekt të stilit dhe funksionalitetit. 

Çfarë ofron

Dyer dhe Dritare (Alumin & DECCO SYSTEM PVC)
Përmirësoni shtëpinë tuaj me dritaret dhe dyert tona premium! Shërbimi ynë ofron një gamë të gjerë dritaresh dhe dyersh me cilësi të lartë dhe me stil që do të plotësojnë në mënyrë perfekte estetikën e shtëpisë tuaj. Shijoni efikasitetin e përmirësuar të energjisë, reduktimin e zhurmës dhe sigurinë e shtuar me produktet tona të qëndrueshme dhe të besueshme. Përjetoni kombinimin perfekt të funksionalitetit dhe bukurisë me dritaret dhe dyert tona.

 

Grila inkaso dhe te thjeshta
Prezantimi i Grilave, një shërbim i gjithanshëm i krijuar për të rritur sigurinë dhe funksionalitetin e dyerve dhe dritareve të pronës suaj. Me teknologjinë tonë më të fundit dhe instalimin e ekspertëve, ju mund të shijoni qetësinë shpirtërore që vjen me një zgjidhje të fuqishme sigurie.

Aksesorë të ndryshëm-Sistemi Gjerman G-U
Përmirësoni funksionalitetin e dritareve dhe dyerve tuaja me aksesorët tanë premium,me bashkpunimin e liderit botëror Gjerman G-U. Nga dorezat e hijshme deri te bravat e avancuara të sigurisë, ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh për të plotësuar çdo stil apo dizajn. Aksesorët tanë të cilësisë së lartë jo vetëm që shtojnë vlerën estetike, por gjithashtu përmirësojnë efikasitetin e energjisë dhe ofrojnë masa të përmirësuara sigurie. Merrni përfundimet perfekte për dritaret dhe dyert tuaja me koleksionin tonë të gjerë të aksesorëve.

 

Sisteme me palosje Firzamonik
Maksimizoni dritën natyrale dhe ajrosjen në hapësirën tuaj me Sistemin me Palosje Firzamonik. Ideale për ambiente me hapësira të mëdha si restorante dhe lokale.

 

Porta Xhami
Transformoni hapësirën tuaj me zgjidhjet elegante dhe moderne të xhamit. Përdorim të gjerë në zyra, ndarje hapësirash të brendëshme të shtëpisë dhe sigurisht ideale për dyqane.

Shërbime

Dritare PVC Plastike DECCO
Dritare PVC Plastike DECCO
Dyer dhe dritare plastike me porosi
Dyer dhe dritare plastike me porosi
Dritare dhe dyer me alumin termik
Dritare dhe dyer me alumin termik
Dyer dritare me porosi, pvc dhe alumin
Dyer dritare me porosi, pvc dhe alumin
Furnizim me dyer dritare pvc per objekte banimi
Furnizim me dyer dritare pvc per objekte banimi
Dyer me xhama te temperuar per zyra
Dyer me xhama te temperuar per zyra
Dyer pvc plastike per ballkone
Dyer pvc plastike per ballkone
Dyer te jashtme plastike
Dyer te jashtme plastike
Dyer xhami me rreshqitje
Dyer xhami me rreshqitje
Fasada xhami per biznese
Fasada xhami per biznese
Grila inkaso te motorrizuara
Grila inkaso te motorrizuara
Grila Persiane per dyer dhe dritare
Grila Persiane per dyer dhe dritare
Kabina dushi me porosi, Xhama statike
Kabina dushi me porosi, Xhama statike
Kangjella xhami per rrethime
Kangjella xhami per rrethime
Parapete dhe rrethime me alumin
Parapete dhe rrethime me alumin
Pergola automatike per lokale, restorante
Pergola automatike per lokale, restorante
Vendosje dyer dhe dritare plastike ne godina
Vendosje dyer dhe dritare plastike ne godina
Vetrata me xhama termike
Vetrata me xhama termike
Vetrata xhami me palosje, firzamonike, gijotine
Vetrata xhami me palosje, firzamonike, gijotine
Vetrata xhami per vila
Vetrata xhami per vila
Doreza per dyer dhe dritare PVC
Doreza per dyer dhe dritare PVC
Mekanizma dhe aksesore per dyer me rreshkitje
Mekanizma dhe aksesore per dyer me rreshkitje
Mekanizma gjermane G-U per dyer dhe dritare PVC
Mekanizma gjermane G-U per dyer dhe dritare PVC
Sisteme PVC per fasada xhami
Sisteme PVC per fasada xhami
Sisteme ventilimi per vetrata dhe fasada xhami
Sisteme ventilimi per vetrata dhe fasada xhami
Dyer plastike panoramike me rreshqitje
Dyer plastike panoramike me rreshqitje

Punë të kryera

Ambiente zyrash, realizuar nga Alb-Italia
Ambiente zyrash, realizuar nga Alb-Italia
ARRSH, vendosje dyer dritare pvc
ARRSH, vendosje dyer dritare pvc
Dere xhami me rreshkitje, Apartament ne Vlore
Dere xhami me rreshkitje, Apartament ne Vlore
Dritare PVC, dere dhe grila persiane, Tropoje
Dritare PVC, dere dhe grila persiane, Tropoje
Dritare termike me grila persiane, Vlore
Dritare termike me grila persiane, Vlore
Dyer, dritare PVC, kangjella alumini ne godine banimi
Dyer, dritare PVC, kangjella alumini ne godine banimi
Fasade dhe vetrate xhami, Shtepi pushimi
Fasade dhe vetrate xhami, Shtepi pushimi
Fasade xhami, Godine sherbimi
Fasade xhami, Godine sherbimi
Furnizim me dyer dhe dritare termike pvc nga Alb Italia
Furnizim me dyer dhe dritare termike pvc nga Alb Italia
Furnizim me dyer dritare plastike ne objekt, vile
Furnizim me dyer dritare plastike ne objekt, vile
Kabine dushi me porosi per klientin
Kabine dushi me porosi per klientin
Montim tende pergola me drita led
Montim tende pergola me drita led
Objekt banimi, furnizim me dyer, dritare, grila dhe vetrata
Objekt banimi, furnizim me dyer, dritare, grila dhe vetrata
Parete xhami, Sarande
Parete xhami, Sarande
Punime alumini ne pallat banimi, dyer dritare dhe rrethime
Punime alumini ne pallat banimi, dyer dritare dhe rrethime
Realizim vetrata xhami, Kapanon industrial
Realizim vetrata xhami, Kapanon industrial
Rrethime alumini ne oborr vile
Rrethime alumini ne oborr vile
Shkolle publike, vendosje dyer dhe dritare alumini
Shkolle publike, vendosje dyer dhe dritare alumini
Vetrate xhami me sistem me rreshqitje, Tirane
Vetrate xhami me sistem me rreshqitje, Tirane
Vile ne Vlore, dritare termike dhe grila te motorrizuara
Vile ne Vlore, dritare termike dhe grila te motorrizuara
Vile private, sistem grile persiane per dyer dhe dritare
Vile private, sistem grile persiane per dyer dhe dritare

Partnere

albitalia-deccoalbitalia-gu

Video