Secondary Adv

Dashi Alumin

 

Përshkrimi

Dashi Alumin, me një eksperiencë 29-vjeçare, staf të përkushtuar dhe me teknologji të lartë në përpunimin dhe montimin e aluminit plastikës dhe xhamit, ofron: punime fasadash, vetrata, etalbond, kangjella, dyer dhe dritare alumini, plastike PVC dhe punime xhami të ndryshme.

 

Nëpërmjet një ekipi të specializuar dhe të përkushtuar, ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me klientët për të siguruar që çdo projekt të realizohet me sukses. Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini.

Çfarë ofron

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë dhe cilësore të punimeve alumini për nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe materialet më cilësore, ne sigurojmë prodhime të qëndrueshme, të sigurta dhe të përshtatshme për ambiente të ndryshme.

-Punime xhami;

-Punime alumini;

-Fasada xhami; 

-Fasada të strukturuara;

-Fasada gjysëm të strukturuara;

-Vetrata plastike

-Xhama termik;

-Xhama akustik;

-Xhama të blinduara; 

-Dritare PVC;

-Dyer PVC;

-Grila plastike;

-Grila persiane;

-Rrjeta;

-Porta xhami me palosje;

-Kangjella alumini;

-Kangjella xhami;

-Gijotina.

Shërbime

Prodhim dhe montim dyer dritare alumini
Prodhim dhe montim dyer dritare alumini
Punime duralumini me porosi
Punime duralumini me porosi
Furnizim me dyer dritare alumini
Furnizim me dyer dritare alumini
Dritare dhe dyer plastike
Dritare dhe dyer plastike
Kangjella alumini me porosi
Kangjella alumini me porosi
Dyer dhe dritare PVC me porosi
Dyer dhe dritare PVC me porosi
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer te jashtme te blinduara
Dyer xhami te brendshme me shine
Dyer xhami te brendshme me shine
Fasada xhami strukturale dhe gjysem strukturale
Fasada xhami strukturale dhe gjysem strukturale
Gardhe alumini per rrethime te jashtme
Gardhe alumini per rrethime te jashtme
Gijotina per rrethime ambientesh
Gijotina per rrethime ambientesh
Grila alumini per dyer, dritare
Grila alumini per dyer, dritare
Grila persiane
Grila persiane
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Kangjella per shkalle te brendshme prej alumini
Kangjella per shkalle te brendshme prej alumini
Kangjella xhami
Kangjella xhami
Parapete xhami per ballkone
Parapete xhami per ballkone
Pergola automatike te motorizuara
Pergola automatike te motorizuara
Punime xhami te personalizuara
Punime xhami te personalizuara
Rrjeta per dyer, dritare
Rrjeta per dyer, dritare
Tenda dielli me drita led
Tenda dielli me drita led
Vetrata me sistem firzamonike
Vetrata me sistem firzamonike
Vetrata xhami fikse dhe sistem rreshqites
Vetrata xhami fikse dhe sistem rreshqites
Vetrata xhami, alumini dhe plastike
Vetrata xhami, alumini dhe plastike
Xhama termike dhe akustike
Xhama termike dhe akustike

Punë të kryera

Bottega Verde, Vetrate dhe dere xhami
Bottega Verde, Vetrate dhe dere xhami
Fasade xhami e realizuar nga Dashi Alumin
Fasade xhami e realizuar nga Dashi Alumin
Furnizim dhe dyer dritare alumini ne pallat banimi
Furnizim dhe dyer dritare alumini ne pallat banimi
Kangjella alumini me dekor gold, Porosi klienti
Kangjella alumini me dekor gold, Porosi klienti
Kangjella alumini ne ballkon vile
Kangjella alumini ne ballkon vile
Kangjella te brendshme alumin me dekor sipas deshires se klientit
Kangjella te brendshme alumin me dekor sipas deshires se klientit
Kompletim me dyer dritare, Vile private
Kompletim me dyer dritare, Vile private
Ndarje zyre e realizuar me xham
Ndarje zyre e realizuar me xham
Objekt i perfunduar, Fasade xhami dhe kompletim me dyer dritare
Objekt i perfunduar, Fasade xhami dhe kompletim me dyer dritare
Parapete xhami dhe vetrate xhami, punim me porosi nga klienti
Parapete xhami dhe vetrate xhami, punim me porosi nga klienti
Pergola me ndricim, Ambient i jashtem bari
Pergola me ndricim, Ambient i jashtem bari
Projekt i ri, Furnizim me dyer dritare kangjella
Projekt i ri, Furnizim me dyer dritare kangjella
Punime per klientin, Vetrata dhe Kangjella alumini
Punime per klientin, Vetrata dhe Kangjella alumini
Realizim parapete xhami
Realizim parapete xhami
Rrethim me vetrate xhami ne ambient te jashtem vile
Rrethim me vetrate xhami ne ambient te jashtem vile
Vendosje kangjellash ne ballkone, Pallat ne ndertim
Vendosje kangjellash ne ballkone, Pallat ne ndertim
Vetrate xhami dhe dere, realizuar ne objekt industrial
Vetrate xhami dhe dere, realizuar ne objekt industrial
Vile private, vendosje dyer dritare, grila dhe kangjella
Vile private, vendosje dyer dritare, grila dhe kangjella