Secondary Adv

Shpiragu

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Shpiragu ka nje eksperience mbi 15 vjecare ne treg me pajisje profesionale per hotele, restorante dhe kafeteri. Kompania ka nje staf te kualifikuar, me eksperience e te motivuar. Misioni i kompanise eshte te rrise biznesin e sherbimet , si dhe ato te klienteve, duke siguruar cilesine me te larte te mundshme te produkteve e sherbimeve. Strategjia  e mbeshtetjes se klienteve  eshte e bazuar e gjitha ne kenaqesine pa kompromis te klienteve, dhe  Shpiragu perpiqet vazhdimisht te ofroje paketa te plota moderne zgjidhjesh per te vleresuar e arritur kerkesat e tyre.