Secondary Adv

Sina 98

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Sina 98 shpk është një prodhues i rëndësishëm i betonit. Ajo vepron në sektorin e inerteve, gërmimeve të specializuara apo pilotime duke përdorur sonda me teknologji të avancuar. Kompania ka një shtrirje të gjerë në te gjithë vendin duke u bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj të betonit, inerteve e shërbimeve në Shqipëri. Sina98 ka kontribuar në realizimin e veprave të rëndësishme publike e private në mbarë Shqipërinë, ndër të cilat theksojmë punimet në Sheshin Skenderbej Tiranë, Hidrocentrali i Ashtës Bushat, Katedralja e Kishës Ortodokse Tiranë e dhjetra ndërtime të tjera me karakter urban e civil. Përmes aktiviteteve të Qendrës për Kërkime, partnere e Sina 98 e nga më të avancuarat në Evropë, kompania synon të parashikojë tendencat dhe kërkesat e tregut, duke i dhënë prioritet çështjeve mjedisore dhe optimizimin e burimeve.

Çfarë ofron

Kompania Sina98 shpk e specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve. U ofron klientëve të saj një gamë të gjerë shërbimesh që nga gërmime themelesh e deri tek punime speciale për vepra industriale dhe në infrastrukturë rrugore. Në përputhje me politikat dhe teknologjitë e reja, Sina98 ka vënë në fokus të fortë produktet e reja dhe shërbimet për industrinë e ndërtimit. Strategjia e marketingut është përqëndruar në zhvillimin e zbatimeve për restaurime strukturore, rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës dhe në fushën industriale apo dhe të tjera aplikime që lidhen me akustiken, punime ujore e detare etj. Impianti i betonit, i çertifikuar në përputhje me standartet europiane të ndërtimit, është i automatizuar dhe i aftë për të siguruar një produkt me cilësi të lartë dhe me karakteristikat që lejojnë krijimin e strukturave të sigurta dhe të qëndrueshme të betonit. Në sajë të personelit dhe paisjeve të kontrollit, laboratori ynë lejon dhe luan një rol vendimtar në kryerjen e kontrollit dhe dhënien e garancive të produktit për konsumatorin. Eksperienca, cilësia e produkteve dhe shërbimeve , angazhimi i plotë teknik janë pronë e klientit dhe filozofia e shoqërisë.

Shërbime

Furnizim me beton per vepra publike
Furnizim me beton per vepra publike
Furnizime me beton ne objekt
Furnizime me beton ne objekt
Germime pilotime furnizim me beton
Germime pilotime furnizim me beton
Hedhje betoni per ndertim
Hedhje betoni per ndertim
Impiante mermeri
Impiante mermeri
Kompani per furnizim me beton
Kompani per furnizim me beton
Laborator per testimin e betonit
Laborator per testimin e betonit
Mjete per transport inertesh
Mjete per transport inertesh
Perpunim mermeri
Perpunim mermeri
Pilota ankera sonda diafragma vibrator
Pilota ankera sonda diafragma vibrator
Pilotime dhe diafragma
Pilotime dhe diafragma
Pompa betoni
Pompa betoni
Prodhim betoni
Prodhim betoni
Punime ankerimi
Punime ankerimi
Punime diafragme
Punime diafragme
Punime germimi me eskavatore
Punime germimi me eskavatore
Punime germimi
Punime germimi
Punime me sonde
Punime me sonde
Punime nentoke me sonda
Punime nentoke me sonda
Furnizime me beton
Furnizime me beton
Shpime
Shpime
Sonda per pilotime dhe germime
Sonda per pilotime dhe germime
Sonda per punime ndertimi
Sonda per punime ndertimi
Transport dhe prodhim inertesh
Transport dhe prodhim inertesh
Tregtim betoni
Tregtim betoni
Impiant betoni
Impiant betoni
Sonda per pilota dhe puse
Sonda per pilota dhe puse
Sonde per pilota
Sonde per pilota

Historiku

Sina98 u lind nga modifikimi statuor i kompanisë "Kaltërsia" shpk në vitin 1998. Metërkubi i parë i saj është prodhuar në 12 Maj 1998 në impiantin e saj në Shkozë. Ajo u krijua nga vëllezërit Shaban, Rakip e Aqif Sina. Që atëherë Sina98 ka qenë gjithmonë e njohur si një prodhues i betonit, inerteve dhe shërbimeve të lidhura me nevojave të tregut, vëmendjes ndaj të rejave në fushën e ndërtimit dhe shumë afër konsumatorit. Skuadra e Sina98 është një ekip shumë i motivuar dhe ka si mision përmirësimin dhe rritjen e gamës se produkteve, forcimin dhe modernizimin e shërbimeve, të sigurojë më shumë ndihmë për klientët për të arritur kënaqësinë e përgjithshme të konsumatorëve, rritjen e respektit për mjedisin. Struktura e prodhimit e lejon Sina98 që për klientët e vendosur në Shqipëri të realizojë furnizim me betone apo inerte duke shfrytëzuar impiantet e saj si dhe parkun e mjeteve mbeshtetur nga rreth 30 automjete. Rrjeti tregtar, një rrjet i përhapur në shumë sektorë , mbështetur nga një shërbim teknologjik modern, laboratorë që garantojnë standarte të lartë për cilësinë, ofron gjithashtu mbështetje për studime, konsultime dhe zgjidhjen e projekteve të vështira. Kjo është filozofia e Sina98 shpk, një ekip energjik dhe i përgjegjshëm në shërbim të konsumatorit.

Punë të kryera

Fufarma
Fufarma
Furnizim me beton Unaza e Re Tirane
Furnizim me beton Unaza e Re Tirane
Gjirokaster Depo Uji
Gjirokaster Depo Uji
Hidrocentrali i Ashtes diafragma për mosfiltrim uji në sallën e makinerive pilotime gërmime
Hidrocentrali i Ashtes diafragma për mosfiltrim uji në sallën e makinerive pilotime gërmime
Katedralja Ortodokse 2006 Furnizimi me beton nga fillimi i objektit e deri në përfundim të tij
Katedralja Ortodokse 2006 Furnizimi me beton nga fillimi i objektit e deri në përfundim të tij
Katedralja Ortodokse
Katedralja Ortodokse
Kompleksi Kika
Kompleksi Kika
Librazhd
Librazhd
Orion construction zona e oxhakut Porcelan
Orion construction zona e oxhakut Porcelan
Panto Resort
Panto Resort
Punimet e gërmimit, pilotimit dhe betonimet te Kompleksi Kika
Punimet e gërmimit, pilotimit dhe betonimet te Kompleksi Kika
Punimet te Kodra e Diellit
Punimet te Kodra e Diellit
Sheshi Skenderbej 2011
Sheshi Skenderbej 2011
Sheshi Skenderbej gërmime pilotime furnizim me b
Sheshi Skenderbej gërmime pilotime furnizim me b
Stadiumin Loro Borici
Stadiumin Loro Borici
Autostrada Tirane - Durres Qafa Kasharit
Autostrada Tirane - Durres Qafa Kasharit
Liqeni artificial rruga Kosovarve
Liqeni artificial rruga Kosovarve
Rrethrrotullimi Zogut te Zi
Rrethrrotullimi Zogut te Zi
Ujesjellsi Fushe Kuqe
Ujesjellsi Fushe Kuqe
Bashkepunimin me Hidrocentralin e Ashtes
Bashkepunimin me Hidrocentralin e Ashtes
Bashkepunimin me Katedralen Ortodokse
Bashkepunimin me Katedralen Ortodokse
Baza ajrore Farke
Baza ajrore Farke
Linze
Linze
Betonimi soletes 2500 m2
Betonimi soletes 2500 m2
Ujesjellesi Fushe Kuqe
Ujesjellesi Fushe Kuqe
Rruga e Arbrit
Rruga e Arbrit
Himare
Himare
Hedhje betoni
Hedhje betoni
Furnizim me pompa e betoni
Furnizim me pompa e betoni

Video