Secondary Adv

Andi Konstruksion

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Andi Konstruksion eshte krijuar ne vitin 1996 dhe ushtron aktivitetet ne fushen e ndertimit civil dhe industrial, kryesisht ne sektorin e ndertimit te godinave me destinacion banim dhe sherbime. Gjate kesaj periudhe prej 20 vitesh ne kemi bere te mundur realizimin e shume godinave me nje siperfaqe totale prej me shume se 180 000 m2 ndertim. Kompania perbehet nga nje staf inxhiniero-teknik i kompletuar, i kualifikuar me se miri dhe me eksperience. Kapaciteti teknik me baze materiale dhe makineri eshte per te perballuar ndertime te madhesive te mesme dhe te larta.

Jemi shume korrekt ne marredheniet me Institucionet private, shteterore dhe organet tatimore prej te cilave varemi dhe kontrollohemi. Te gjitha objektet e ndertuara nga ne, jane te hipotekuara dhe regjistruara ne ZVRPP Tirane. Udheheqim ne treg nga korrektesia, cilesia dhe perkushtimi qe kemi per punen dhe per klientin.

Shërbime

Administrim dhe mirembajtje e ndertesave te banimit
Administrim dhe mirembajtje e ndertesave te banimit
Fasada te jashtme me sistem kapot
Fasada te jashtme me sistem kapot
Godina civile
Godina civile
Kompani per zbatim projektesh ndertimi
Kompani per zbatim projektesh ndertimi
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim pallatesh
Ndertim pallatesh
Ndertues per godina banimi dhe sherbimi
Ndertues per godina banimi dhe sherbimi
Objekte rezidenciale
Objekte rezidenciale
Rikonstruksion fasade
Rikonstruksion fasade
Sipermarrje punimesh ndertimi
Sipermarrje punimesh ndertimi
Furnizime me beton ne objekt
Furnizime me beton ne objekt
Germime me eskavator per objekte banimi
Germime me eskavator per objekte banimi
Lidhje hekuri per hedhje themelesh
Lidhje hekuri per hedhje themelesh
Ndertim dhe montim i linjave te tesionit te ulet
Ndertim dhe montim i linjave te tesionit te ulet
Prodhim dhe tregtim i materialeve te ndertimit
Prodhim dhe tregtim i materialeve te ndertimit
Punime, sistemime dherash
Punime, sistemime dherash
Rikonstruksion vepra arti
Rikonstruksion vepra arti
Rikonstruksione objektesh
Rikonstruksione objektesh
Sistemime te jashtme, arredim urban
Sistemime te jashtme, arredim urban
Zbatim dhe zhvillim per ndertimin e linjave te tensionit te larte
Zbatim dhe zhvillim per ndertimin e linjave te tensionit te larte

Punë të kryera

Kompleksi Xhanfize Keko 1
Kompleksi Xhanfize Keko 1
Kompleksi Aleksander Moisiu 1
Kompleksi Aleksander Moisiu 1
Kompleksi Rruga e Dibres
Kompleksi Rruga e Dibres

Projekte

Kompleksi Xhanfize Keko 2
Kompleksi Xhanfize Keko 2