Secondary Adv

Dajti Construxion

 

Përshkrimi

KOMPANIA

Dajti Construxion është themeluar në vitin 1999 dhe vjen si një nga bizneset më të suksesshme dhe më të rëndësishme në Shqipëri. Ne jemi gjithmonë në zbatim të ideve të reja, duke krijuar jo vetëm projekte të suksesshme por edhe duke i ofruar tregut shqiptar  një pikë referimi për t’u ndjekur. Misioni, vlerat dhe vizioni  janë shumë të rëndësishme në punën tonë të përditshme. Ne besojmë se krijimi i një kulture pune, bazuar në etikë, performancë dhe qëndrueshmëri ndërton karakterin e kompanisë duke i dhënë formë kulturës së saj.

 

Suksesi i konsiderueshëm i produkteve tona, vjen si rrjedhojë e një hulumtimi dhe përzgjedhjeje mes teknologjisë më të re të prodhimit, të zhvillimit dhe risive të reja. Çdo produkt i zgjedhur është bazuar në analiza numerike dhe eksperimentale që synojne maksimizimin e performancës.

VIZIONI

Një përkushtim i vazhdueshëm në kërkim të thjeshtësisë konceptuale, funksionalitetit, prakticitetit e bën Dajti Construxion me tepër se një furnizues, duke e sjellë atë si një brand lider në realizimin e projekteve ambicioze. Gama e produkteve është unike për prakticitetin, sigurinë, performancën dhe çmimin. 

 

SISTEME MAGAZINIMI (magazina, arkiva, etj)

Dajti Construxion ju ofron rafte industriale të prodhuara sipas standardeve më të larta të certifikimit europian. Cdo raft është i certifikuar për mbrojtjen kundra zjarrit dhe për lëvizjet sizmike. Materiali bazë i strukturave të rafteve është celik i zinguar. 

 

Raftet variojnë për pesha të lehta deri në rafte për portapaleta. Peshëmbajtja e tyre varjon nga 200 kg – 5 ton. Një logjikë e ndërthurur midis parimit të strukturës statike dhe autonomisë në lëvizje të një sergjeni, sjellin zgjidhje të përsosura për cdo hapësirë dhe strukturë. 

SUPERMARKETE

Dajti Construxion në bashkëpunim me brandet italiane, ofron një fushë të gjerë zgjedhjesh për arredimin e marketeve deri të hipermarketeve .

 

Produktet profesionale ofrojnë një gamë zgjedhjesh për strukturimin dhe funksionimin sa më të mirë të hapësirës së shitjes dhe shpërndarjes së elementëve kompozicionalë. 

Çfarë ofron

Shërbimet tona janë gjithmonë sa më afër standardeve më të larta europiane duke ofruar shërbimet më profesionale në fushën e sektorit të rafteve metalike për magazinime, supermarkete, butiqe, garderoba etj.

 

Dajti Construxion ju ofron ideimin e hapësirave industrial dhe jo industrial me arkitektë si dhe ndjekjen e zbatimit të projektit.

 

I. Rafte metalike për pesha të lehta

 • Rafte për markete.
 • Rafte mesore dhe murale.
 • Rafte me përmasa të ndryshme.
 • Njesi frigoriferike freskuese dhe ngrirëse,
 • Frigoriferë freskues dhe ngrires, ishuj dhe kolona, frigoriferë murale,
 • Recepsione dhe sportele.
 • Elemente të lëvizjes së klienteve.
 • Rafte buke.
 • Rafte vere (Vinoteka). 

II. Magazina dhe arkiva:

 • Rafte për pesha të lehta dhe të rënda.
 • Teknologji e mbrojtjes ndaj zjarrit.
 • Teknologji anti-sizmike.
 • Teknologji për shfrytëzimin e hapësirave.

 

III. Dyqane dhe farmaci:

 • Rafte, ekspozitore, manekine dhe podiume të ndryshme.
 • Stendera rrobash.
 • Rafte druri dhe metalike.
 • Sergjena xhami.
 • Banake për farmaci.
 • Rafte për varje produktesh.

IV. Zyra, librari, garderoba:

 • Rafte metalike dhe jometalike.
 • Rafte druri për funksione të ndryshme.
 • Rafte arkivimi.
 • Dollape dhe garderoba për punëtorët.
 • Sisteme rrëshqitëse për sipërfaqe të vogla, si dhe për elemente të sigurisë.
 • Rafte të pershtatur për ndarje ambjenti.
 • Garderoba të personalizuara.

 

V. Shërbime te tjera:

 • Punime dhe produkte për shkolla dhe konvikte.
 • Dizajne për biblioteka.
 • Dollape dhe banka me porosi.
 • Punime druri për qellime të ndryshme.

Shërbime

Rafte portapalet
Rafte portapalet
Shkalle metalike per ambjente te brendshme e te jashtme
Shkalle metalike per ambjente te brendshme e te jashtme
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per pesha te renda
Rafte per pesha te renda
Arredime totale supermarketi
Arredime totale supermarketi
Rafte buke
Rafte buke
Rafte fruta perimesh
Rafte fruta perimesh
Raft vere
Raft vere
Retrobanko me permasa te ndryshme
Retrobanko me permasa te ndryshme
Arredime dyqanesh
Arredime dyqanesh
Manikina
Manikina
Arredime me rafte frutash te perpunuara me dru
Arredime me rafte frutash te perpunuara me dru
Garderoba te personalizuara
Garderoba te personalizuara
Kosha metalike promocional
Kosha metalike promocional
Montim raftesh metalike
Montim raftesh metalike
Rafte metalike per supermarket import Italian
Rafte metalike per supermarket import Italian
Sisteme hyrje-dalje per biznes
Sisteme hyrje-dalje per biznes
Dollape druri dhe metalike
Dollape druri dhe metalike
Frigorifere freskues dhe ngrires
Frigorifere freskues dhe ngrires
Mekanizma te ndryshem per ekspozim ne dyqane
Mekanizma te ndryshem per ekspozim ne dyqane
Montime raftesh metalike
Montime raftesh metalike
Punime me dru te cilesise se pare
Punime me dru te cilesise se pare
Vinoteka me rafte druri
Vinoteka me rafte druri
Rafte me xham dhe inox per dyqane kozmetike
Rafte me xham dhe inox per dyqane kozmetike
Ekspozitore per butike
Ekspozitore per butike
Sisteme druri te nderthurura me profile inoxi
Sisteme druri te nderthurura me profile inoxi
Kompozita druri me rafte me kapje ne mure
Kompozita druri me rafte me kapje ne mure
Projektime dhe zbatime raftesh per markete
Projektime dhe zbatime raftesh per markete
Bankokasa per supermarket
Bankokasa per supermarket
Banake druri per farmaci
Banake druri per farmaci
Arredime dhe projektime per farmaci
Arredime dhe projektime per farmaci
Dhoma frigoriferike ftohese dhe ngrirese
Dhoma frigoriferike ftohese dhe ngrirese
Aksesore mobilerie
Aksesore mobilerie
Planifikime dhe zbatime projektesh
Planifikime dhe zbatime projektesh
Rafte druri per butik
Rafte druri per butik
Realizime arkivash per cdo subjekt
Realizime arkivash per cdo subjekt
Realizime zyrash
Realizime zyrash

Historiku

Dajti Construxion është themeluar në vitin 1999 dhe ka një eksperiencë prej 20 vitesh në Shqipëri. Operon në treg si lider në punimin e rafteve për markete, dyqane, magazina, biblioteka dhe zyrat tuaja. Ofron gjithmonë më të mirën për ju më produkte cilësore.

Punë të kryera

Arredim dyqani
Arredim dyqani
Raft vere
Raft vere
Raft Buke
Raft Buke
Kozmetike
Kozmetike
Ishull parfumerie
Ishull parfumerie
Rafte metalike per plastike uji
Rafte metalike per plastike uji
Sistem Ekspozimi
Sistem Ekspozimi
Retrobanko
Retrobanko
Rafte metalike
Rafte metalike
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Big Market ne Korce
Big Market ne Korce
Pasticeri Dylevu
Pasticeri Dylevu
Rafte frigoriferike per supermarketin BioJu
Rafte frigoriferike per supermarketin BioJu
SportBox
SportBox
Big Market ne Durres i arreduar me rafte metalike
Big Market ne Durres i arreduar me rafte metalike
Butik MOA, Ring Center
Butik MOA, Ring Center
Butik
Butik
Butiku LTB
Butiku LTB
Butiku Sassofono i arreduar me punime inoxi
Butiku Sassofono i arreduar me punime inoxi
Dyqani Via Anabel
Dyqani Via Anabel
Dyqani Well
Dyqani Well
Green Market
Green Market
Imi Farmaci me sergjena xhami nga Dajti Construxion
Imi Farmaci me sergjena xhami nga Dajti Construxion
Raft Druri prane Supermarketit BioJu
Raft Druri prane Supermarketit BioJu
Retrobango per Big Market ne Kombinat
Retrobango per Big Market ne Kombinat
WELL prane Toptani Center
WELL prane Toptani Center
Banak druri per Conad tek Toptani Center
Banak druri per Conad tek Toptani Center
Big Market - Citypark
Big Market - Citypark
Daily Market, Sukth
Daily Market, Sukth
Farmaci Butrinti e arreduar nga Dajti Construxion
Farmaci Butrinti e arreduar nga Dajti Construxion
Farmaci FloriFarma
Farmaci FloriFarma
Frigorifer ekspozitor Conad
Frigorifer ekspozitor Conad
Magazina e Rossman Lala prane QTU
Magazina e Rossman Lala prane QTU
Market Markato
Market Markato
Raft druri i nderthurur me xham per ekspozimin e produkteve tek Farmacia Select prane 21
Raft druri i nderthurur me xham per ekspozimin e produkteve tek Farmacia Select prane 21
Raft druri me ndarje per ekspozimin e vererave
Raft druri me ndarje per ekspozimin e vererave
Rafte frigoriferike per Conad tek Toptani Center
Rafte frigoriferike per Conad tek Toptani Center
Sistem arkivimi e ofruar per arkiven shteterore ne Shkoder
Sistem arkivimi e ofruar per arkiven shteterore ne Shkoder
Banak dyqani Samsonite ,TEG
Banak dyqani Samsonite ,TEG
Supermarketit BIO JU
Supermarketit BIO JU
Supermarket Rozmarina
Supermarket Rozmarina
Supermarket Cekrezi
Supermarket Cekrezi
Rafte, Spar Yzberisht
Rafte, Spar Yzberisht
Rafte Metalike, Auto Bebi
Rafte Metalike, Auto Bebi
Rafte me varje Butik Moa
Rafte me varje Butik Moa
Rafte frigoriferike, Big Market - Citypark
Rafte frigoriferike, Big Market - Citypark
Rafte druri Marketit Markato
Rafte druri Marketit Markato
Raft druri Big Market ne Belsh
Raft druri Big Market ne Belsh
Dyqani Greek Fashion
Dyqani Greek Fashion
Big Market, Belsh
Big Market, Belsh
Big Market Shkoder
Big Market Shkoder
Bio JU Komuna e Parisit, Tirane
Bio JU Komuna e Parisit, Tirane
Spar Bilshit
Spar Bilshit
Unicoop Laprake
Unicoop Laprake
Well Condor Center
Well Condor Center
Well Elbasan
Well Elbasan
Big Market, Peshkopi
Big Market, Peshkopi
Big Market, Yzberishte
Big Market, Yzberishte
Conad Gjiri Lalesit
Conad Gjiri Lalesit
Sistem magazinimi, Uni-klima
Sistem magazinimi, Uni-klima
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Urban market
Urban market
Butik Lilu
Butik Lilu
Conad, Gjiri i Lalzit
Conad, Gjiri i Lalzit
Hoda Market
Hoda Market
Human Shop
Human Shop
Replay, TEG
Replay, TEG
Smart Line
Smart Line
Supermarket Bio Ju 4, Lezhe
Supermarket Bio Ju 4, Lezhe
Shtepia e lodrave, Toptani Center
Shtepia e lodrave, Toptani Center
Raft per Fruta Perime, realizuar nga Dajti Construxion
Raft per Fruta Perime, realizuar nga Dajti Construxion
Euro 1, rruga e Elbasanit
Euro 1, rruga e Elbasanit
Bio Ju Ali Demi
Bio Ju Ali Demi

Video

Certifikime