Secondary Adv

Oneda

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Oneda shpk operon eshte themeluar qe prej vitit 1997 ne tregun e industrise se ndertimit. Kompania ofron punime cilesore graniti, kujdes deri ne detaje, si dhe dorezon projektin brenda afatit te paracaktuar.  Oneda shpk ka arritur te krijoje nje reputacion te qendrueshem ne treg, fale rezultateve teper te kenaqshme nga ana e klienteve.Misioni i kompanise eshte ti ofroje klientit sherbim profesional, cilesor dhe brenda afateve. Oneda shpk perpiqet qe ti ofroje klienteve tane nje sherbim unik dhe materiale cilesore dhe me cmime te arsyeshme.