Secondary Adv

Urban Planning & Development shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

"Urban Planning & Development" shpk eshte nje kompani e cila operon ne fushen e ndertimeve civile dhe projektimeve arkitektonike - inxhinierike, e krijuar rishtazi si vazhdim i kompanise EJA STUDIO shpk e cila operon ne fushen e ndertimeve civile prej 9 vitesh te sukseshme me nje larmi objektesh multifamiljare te ndertuara ne tirane. Objekte te cilat jane realizuar me cilese dhe detaje arkitektonike me novatare dhe cilesore te koheve te fundit sipas kerkesave te standarteve europiane te ndertimit. Vazhdimet e projekteve tona te ardhshme do te realizohen me te njejten pergjegjesi morale nga "Urban Planning & Development" shpk, e cila vjen me  nje vizion novatar ne implementimin  e projektimit, materialeve dhe plotesimit te kerkesave te klienteve tane, te cilet jane Unik ne ndjeshmerine e kerkesave dhe nevojes se tyre. Kjo e ben "Urban Planning & Development" shpk nje nder kompanite me te kerkuar dhe te mbeshtetur ne tregun shqiptare te ndertimit.

Çfarë ofron

Vizioni dhe koncepti yne karakterizohet nga nje marredhenie e ndersjellte  UP&D - KLIENT, e cila plotesohet nepermjet nje pune dhe produkti final i punuar me perkushtim, vendosmeri dhe seriozitet te pashoq vetem per te plotesuar kerkesen UNIKE te klienteve tane, duke ofruar ndertime dhe sherbime teper cilesore te kategorive te ndryshme ne fushen e ndertimeve civile. UP&D eshte krijuar me idene qe cilesia, projektimi dhe zbatimi duhet te ekzistojne ne nje harmoni te perbashket. "Urban Planning & Development" shpk perpiqet te siguroje zgjidhje efektive dhe inovative per cdo klient. Qellimi i perbashket eshte te krijoje nje praktike e cila vazhdimisht gjeneron sukses dhe angazhim. Pervoja te ndryshme te ekipit sjellin nje portofol te plote te punes , duke filluar nga projekte te vogla e deri te zhvillime te medha e ne nje shkalle me te nderlikuar.


Ne ofrojme: Projektimin dhe zbatimin e te gjitha kategorive te ndertimeve civile, duke filluar nga studimet urbanistike dhe projektet te te gjitha llojeve, Ndertimin e objekte multifamiljare shume kateshe, objekte individuale banime te vecuara ose ne grup ne konceptin e rezidences, njesive tregtare te vecuara apo te grupuara ne konceptin e qendrave tergtare apo biznesi, hapesira depo dhe magazinimi dhe pasurive te paluajtshme etj. Stafi yne eshte i perbere nga profesioniste te vertete te cilet operojne ne tregun shqiptare ne fushen e tyre prej 15 vitesh.


Ne perberje te stafit tone kemi:
o Arkitekte
o Inxhiniere  Ndertimi ( Konstruktore dhe zbatues )
o Inxhiniere Mekanik
o Inxhiniere Elektrik
o Topograf
o Mbikqyres punimesh etj.

 

Sherbimet tona jane nga me te larmishmet te cilat jane te listuara si me poshte:
o    Projekte Arkitketonike
o    Projekte Konstruktive
o    Projekte Elektrike
o    Projekte Mekanike
o    Projekte te MKZ
o    Projekte Ngrohje, ftohje dhe ventilimit
o    Interior Design
o    Garden Design
o    Plane Urbanistike
o    Rilevime topografike nga me te ndryshmet
o    Supervizim punimesh ne ndertimet civile
o    Punime armature dhe hekuri
o    Punime murature
o    Punime suvatimi
o    Punime Mekanike ne ndertimet civile ( Hidro/Sanitare )

Shërbime

Konsulence ndertimi
Konsulence ndertimi
Mobilime per cdo siperfaqe
Mobilime per cdo siperfaqe
Plane urbanistike
Plane urbanistike
Projekt per garden design
Projekt per garden design
Projekt per interior design
Projekt per interior design
Projekte arkitektonike
Projekte arkitektonike
Projekte elektrike
Projekte elektrike
Projekte konstruktive
Projekte konstruktive
Projekte ngrohje ftohje dhe ventilimi
Projekte ngrohje ftohje dhe ventilimi
Projektim arkitektonik per vila
Projektim arkitektonik per vila
Projektim sisteme ngrohje ftohje
Projektim sisteme ngrohje ftohje
Projektim zbatim per oborrin e vilave
Projektim zbatim per oborrin e vilave
Punime armature dhe hekuri
Punime armature dhe hekuri
Punime elektrike
Punime elektrike
Punime hidrosanitare
Punime hidrosanitare
Punime mekanike ne ndertime civile
Punime mekanike ne ndertime civile
Punime murature
Punime murature
Punime per kangjella
Punime per kangjella
Punime suvatimi
Punime suvatimi
Rivelime topografike
Rivelime topografike
Sherbime topografike
Sherbime topografike
Shtresa dhe montime te nenshtresave
Shtresa dhe montime te nenshtresave
Sisteme sigurie
Sisteme sigurie
Supervizim punimesh ne ndertime civile
Supervizim punimesh ne ndertime civile
Zbatim projektim arkitektonik per ndertesa civile
Zbatim projektim arkitektonik per ndertesa civile

Punë të kryera

Bar Kafe Classic , Rr.Kavajes, Tirane
Bar Kafe Classic , Rr.Kavajes, Tirane
Godine baimi dhe sherbimi 7-9 Kat, Rruga 4 Deshmoret, Tafaj
Godine baimi dhe sherbimi 7-9 Kat, Rruga 4 Deshmoret, Tafaj
Godine Banimi dhe Sherbimi 7 - 9k, Komuna Kashar - Tirane.
Godine Banimi dhe Sherbimi 7 - 9k, Komuna Kashar - Tirane.
Interier Apartamenti, Tirane.
Interier Apartamenti, Tirane.
Interier Palester, Tirane.
Interier Palester, Tirane.
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k ,Yzberish, Tirane
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k ,Yzberish, Tirane
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k, Yzberish, Tirana
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k, Yzberish, Tirana
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k, Yzberish, Tirane
Objekt Banimi dhe Sherbimi 9k, Yzberish, Tirane
Objekt banimi dhe sherbimi, 4k - 12k dhe 2k nentoke
Objekt banimi dhe sherbimi, 4k - 12k dhe 2k nentoke
Pike Hidrokarburesh dhe Hotel, Komuna Kashar, Tirane
Pike Hidrokarburesh dhe Hotel, Komuna Kashar, Tirane
Pike Hidrokarburesh dhe Sherbime, Kolonje, Lushnje
Pike Hidrokarburesh dhe Sherbime, Kolonje, Lushnje
Qender Tregtare Terminal, Tirane
Qender Tregtare Terminal, Tirane