Secondary Adv

Metabo Tirane

 

Përshkrimi

Metabo Albania ka filluar aktivitetin tregtar në tregtimin e veglave të punës që nga viti 1998.Produktet cilësore të tregtuara me çmime konkurruese si dhe bashkëpunimi me furnitorë të huaj që sa vinte e rritej bënë që të krijoheshin kushtet për krijimin e një dyqani te ri ne rrugen Siri Kodra.Metabo Albania i sherben kompanive të cilat realizojnë punime infrastrukture, hidrocentrale, inerte,të gjithave subjekteve që operojnë në sektorin e ndërtimit. Cilësia, siguria në punë dhe efikasiteti janë tiparet që i dallojnë produktet e kompaninë Metabo Albania në tregun Shqiptar.

Çfarë ofron

Metabo Albania u krijon mundësi profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për punët e tyre. Kompania është shpërndarës i autorizuar i veglave të punës Metabo, Wiha, Matador, Telwin, NWS, Ficher, Lavor, Husqvarna, BGV. Kompania ju ofron çdo produkt si trapane, matrapike, zmeriluese, sharra,kompresorë ajri, freza, vegla mekanike, fshesa me korent, punto te te gjitha llojeve, veshje pune etj. Të gjitha produktet janë të çertifikuara, cilësore dhe me garanci.

Shërbime

Aksesore Lavazhi
Aksesore Lavazhi
Aksesoret e Kopshtarise
Aksesoret e Kopshtarise
Doreza Pune
Doreza Pune
Drillers
Drillers
Elektromotor dhe grupe kompresoresh
Elektromotor dhe grupe kompresoresh
Fischer
Fischer
Gjirafat e Murit
Gjirafat e Murit
Gure Preres
Gure Preres
Kavo dhe morseta
Kavo dhe morseta
Koha e Prerjes
Koha e Prerjes
Kompresoret me Piston
Kompresoret me Piston
Kompresoret me vide dhe Silencioze
Kompresoret me vide dhe Silencioze
Korreset e Barit
Korreset e Barit
Luciduese dhe zmeriluese
Luciduese dhe zmeriluese
Mjete matese
Mjete matese
Ngjitesit
Ngjitesit
Ngrohese Industriale
Ngrohese Industriale
Pistoleta Boje dhe aksesore
Pistoleta Boje dhe aksesore
Pistoleta Kalai
Pistoleta Kalai
Pompa lavazhi dhe aspiratore
Pompa lavazhi dhe aspiratore
Pompa Uji
Pompa Uji
Rakorderi Ajri
Rakorderi Ajri
Sektori i Saldimit
Sektori i Saldimit
Shkalle dhe Skela
Shkalle dhe Skela
Sisteme Fiksimi inoxi
Sisteme Fiksimi inoxi
Sistemet e Fiksimit
Sistemet e Fiksimit
Solucione Lavazhi
Solucione Lavazhi
Transpaleta
Transpaleta
Tuba Presioni ne dimensione te ndryshme
Tuba Presioni ne dimensione te ndryshme
Vegla dore mekanike
Vegla dore mekanike
Vegla me Bateri
Vegla me Bateri
Vegla me Korent
Vegla me Korent
Vegla per Bango
Vegla per Bango
Vegla Portative
Vegla Portative
Vinxha Elektrike
Vinxha Elektrike

Katalogu

Katalog Metabo Tirane

Partnere

metabo2016wihamatador-metabotelwinnwsbgs-germanyfischermetabohusqvarnalavorsperoni

Video

Filiale

Video