Secondary Adv

Amadeus Group

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Amadeus Group është kompania lider në Ballkan për shpërndarjen, instalimin, mirëmbajtjen dhe servisimin e produkteve të furnizimit me energji elektrike. Aktiviteti i Amadeus Group është mbështetur nga një ekip shumë i kualifikuar teknik, i cili ka një përvojë të gjerë në instalim, mbikëqyrjen dhe asistencën teknike.