Secondary Adv

ATZ

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ATZ shpk eshte nje nga firmat e para ne qytetin e Vlores, e cila operon ne fushen e tregetimit te artikujve hidrosanitare dhe termodinamike te perdorimit shtepiak. Prane ambienteve te ATZ ju do te gjeni jo vetem artikujt qe kenaqin nevojat dhe kerkesat tuaja por edhe nje mbeshtetje profesionale ne lidhje me funksionimin dhe instalimin e tyre. ATZ ju krijon mundesine e kontaktimit te personave te specializuar me te cilet ju mund te bashkepunoni.