Secondary Adv

AVDIAJ GROUP

 

Përshkrimi

Peva shpk u krijua me një filozofi të fokusuar tek cilësia, risia dhe respekti për mjedisin. Kompania tregton materiale hidraulike, panele solare, sisteme ngrohje të cilësisë së lartë dhe me jetëgjatësi në treg. Panelet diellore janë të bëra prej bakri, një element plotësisht i riciklueshëm, tërësisht në përputhje me mjedisin. Firma Peva shpk importon pjesën me të madhe të produkteve që ka, nga prodhues të njohur ndërkombëtarisht nga vende të ndryshme të botës, me të cilët mban kontakt të vazhdushëm. Kompania është përfaqësuese ekskluzive në Shqipëri të firmave më të njohura botërisht si: CAISOL (panele djellore me depozit bakri, bolier qendror dhe produkte te tjera per panele djellor), F.A.R.G (rregullator presioni, rimbushes automatik uje), BRIDGIT(ngjites bakri, kallaj alifi ndihmes ngjites bakri)dhe të tjera produkte. Në mënyrë që të përballet me sfidat e ardhshme, Peva shpk ka një staf me njerëz të specializuar, që vlerësojnë cilësinë dhe punojnë me pasion për t'iu përgjigjur menjëherë nevojave dhe kërkesave të tregut. Kompania është themeluar me anë të frymëzimit për të kapur një vlerë të quajtur cilësi dhe për ta sjellë atë më pranë jush.

Çfarë ofron

Kompania Peva shpk ofron materiale hidraulike me shumicë dhe pakicë, rakorderi për instalime, materiale cilësore sipas të gjitha standarteve. Tek Peva shpk do të gjeni: Panele diellore Caisol; Tuba bakri; Tuba bakri per kondicionere; Rrezistenca per panele diellore; Rrezistenca per boliere; Rakorderi bronzi; Panele diellore prej bakri;Saracineska per cezma;Rakorderi interplast; Rakorderi interplast per instalime hidraulike; Pompa uji Grundfo; Kundra valvula cimberio; Kolektorë sanitarë dhe sisteme ngrohje; Kolektorë bronzi; Tuba xingato; Saracineska; Panele Diellore; Tuba Bakri; Rezistenca Dushi per panele diellore dhe per boliere qendrore; Minifiltra; Furbo per kapje tubacionesh pa filete; Shkarkues Wc; Fresibla per dushin, lavamanin; Tuba Multistrade. Të gjitha produktet janë cilësore, të cilat prodhohen në Gjermani, Itali dhe Greqi nga kompani të njohura si Grundfo, Sonne, Spek, Bridgit, Farg, Valsir, Viospiral, Cimberio, Interplast, etj. Materiale cilësore me certifikatë ISO. Kompania Peva shpk ju ofron garanci dhe cilësi për cdo produkt.

Shërbime

Panele diellor prej bakri
Panele diellor prej bakri
Materiale hidraulike me shumice
Materiale hidraulike me shumice
Kundravalvola Cimberio
Kundravalvola Cimberio
Kolektore sanitar dhe sisteme ngrohje
Kolektore sanitar dhe sisteme ngrohje
Panele diellor CAISOL me depozite inoxi brenda dhe jashte
Panele diellor CAISOL me depozite inoxi brenda dhe jashte
Tuba xingato dhe rakorderi
Tuba xingato dhe rakorderi
Tuba BAKRI
Tuba BAKRI
TubA bakri per gaz dhe sisteme ngrohjeje
TubA bakri per gaz dhe sisteme ngrohjeje
Tregtim materiale hidraulike
Tregtim materiale hidraulike
Saracineska Cimberio
Saracineska Cimberio
Saracineska me hollandez
Saracineska me hollandez
Rezistenca per panel diellor
Rezistenca per panel diellor
Rrezistenca per boliere
Rrezistenca per boliere
Grupe fiore origjinale, 5 vejt garanci
Grupe fiore origjinale, 5 vejt garanci
Rakorderi me shumice
Rakorderi me shumice
Rakorderi Cimberio
Rakorderi Cimberio
Rakorderi interplast per instalime hidraulike
Rakorderi interplast per instalime hidraulike
Rakorderi bronzi
Rakorderi bronzi
Pompa uji Grundfos
Pompa uji Grundfos
Panel diellor Caisol
Panel diellor Caisol
Tuba shkarkimi dhe rakorderi
Tuba shkarkimi dhe rakorderi
Stufa me pelet, Soba
Stufa me pelet, Soba
Rakorderi bronxi
Rakorderi bronxi
Antifriza dhe anovio kundra kripes per panele diellore
Antifriza dhe anovio kundra kripes per panele diellore
Rakorderi per tuba multistrat me shtrengim dhe presim
Rakorderi per tuba multistrat me shtrengim dhe presim
Kaldaje me nafte 30 kw per nje sistem ngrohje te sigurt
Kaldaje me nafte 30 kw per nje sistem ngrohje te sigurt
Pelet cilesor 15 kg
Pelet cilesor 15 kg
Produkte cilesore per sisteme ngrohje ftohje
Produkte cilesore per sisteme ngrohje ftohje
Produkte cilesore per sisteme ngrohje-ftohje
Produkte cilesore per sisteme ngrohje-ftohje
Rekorderi bronzi cilesore per instalime hidraulike dhe sisteme ngrohje.ftohje
Rekorderi bronzi cilesore per instalime hidraulike dhe sisteme ngrohje.ftohje

Historiku

Firma Peva shpk është themeluar si shoqëri në vitin 2003 me qëndër në Greqi. Pas 5 vitesh eksperiencë atje, kompania hap filialin edhe në Shqipëri në vitin 2007 me qender në Tiranë. Peva shpk ka si aktivitet kryesor tregtimin e paneleve diellore, sistemeve të ngrohjes, tuba bakri dhe shumë artikuj të ndryshëm hidraulike. Pas hapjes së filialit në Tiranë, kompania zgjerohet gradualisht duke shtuar gamën e produkteve të saj nga prodhues ndërkombëtare të njohur, duke sjellë për klientët e saj materiale cilësore dhe të certifikuara. Zhvillimi afatgjatë i kompanisë është i bazuar në hapa të qëndrueshëm, duke synuar përmirësimin e vazhdueshëm të produkteve të prodhuara me teknologjinë më moderne. Duke pasur një ndjeshmëri të veçantë për çështjet e mjedisit, kompania ka zgjedhur të tregtojë produkte nga bakri, me një kosto më të ulët dhe tepër cilësore.

Punë të kryera

PEVA1505307115
PEVA1505307115
PEVA1505307127
PEVA1505307127
PEVA1505307138
PEVA1505307138
Montim i 2 paneleve diellor ne cati, Himare
Montim i 2 paneleve diellor ne cati, Himare
Panel diellor Caisol, vendosje ne cati
Panel diellor Caisol, vendosje ne cati

Partnere

GrundfosValsirArcoCimberiointerplastSpekviospiralxaakop

Certifikime