Secondary Adv

Inox Glass

 

Përshkrimi

Inox Glass Shpk operon në tregun shqiptar prej disa vitesh në fushën e projektimit të kangjellave me një kompozim klasik dhe modern, çdo gjë sipas dëshirës tuaj. Inox shpk ka realizuar projekte si në struktura të vogla private, ashtu edhe në ndërtesa shumëkateshe, si dhe qendra tregtare. Ajo cfarë e karakterizon më shumë kompaninë janë: Cilësia, shpejtësia dhe efikasiteti.

 

Sistemet tona janë:

- Te rezistueshme ndaj deformimeve

- Te rezistueshme ndaj gervishtjeve.

- Te rezistueshme ndaj ndryshkjes.

Çfarë ofron

Kompania Inox Glass Shpk ofron në treg një gamë të gjërë produktesh inoksi. Të realizuara në një mënyrë mjeshtërore duke përdorur e kombinuar profilet e bukura të inoxit, me drurin dhe xhamin. Projekton dhe realizon kangjella inoxi për shtëpi, vila, apartamente, taraca etj. Ku kombinohet inoksi me drurin dhe xhamin, profilet dhe tubat, duke u përshtatur shkëlqyeshëm me ambientin dhe të rezistueshme ndaj deformimeve, gërvishtjeve dhe ndryshkjes.

 

Kangjella inoksi: rezistencë, cilësi dhe çmime konkuruese. Me produktet inoks, ju jo vetem do realizoni një strukturë efikase, por do i jepni dhe një pamje moderne dhe bashkohore. Shpenzoni pak kohë per ti mirëmbajtur dhe shumë kohë për t’i shijuar.

Shërbime

Fasada ballkoni me xham
Fasada ballkoni me xham
Kangjella inoksi
Kangjella inoksi
Parmake inoxi me xham
Parmake inoxi me xham
Parmake me spidera
Parmake me spidera
Prapeta me shufra inoksi
Prapeta me shufra inoksi
Shkalle xhami me inox
Shkalle xhami me inox
Tenda xhami
Tenda xhami
Rrethime me xham
Rrethime me xham
Veshje shkallesh me xham dhe inox
Veshje shkallesh me xham dhe inox
Aksesore inoxi per arredim shtepie
Aksesore inoxi per arredim shtepie
Aksesore inoxi per tualete
Aksesore inoxi per tualete
Vetrata automatike, Elektrike
Vetrata automatike, Elektrike
Struktura inoksi per mobilje
Struktura inoksi per mobilje
Punime kabinash xhami me porosi
Punime kabinash xhami me porosi
Stola te veshura me inox
Stola te veshura me inox
Veshje me inox per bare lokale dhe restorantesh
Veshje me inox per bare lokale dhe restorantesh
Veshje mobiljesh me inox me ngjyra , bardhe, zi ose gold
Veshje mobiljesh me inox me ngjyra , bardhe, zi ose gold
Vetrata elektrike
Vetrata elektrike
Vetrata me sistem rreshqites
Vetrata me sistem rreshqites
Artikuj inoksi me porosi
Artikuj inoksi me porosi
Konstruksione inoksi per arredim
Konstruksione inoksi per arredim
Pasqyra me inoks per tualet
Pasqyra me inoks per tualet
Punime inoksi per kuzhina gatimi
Punime inoksi per kuzhina gatimi
Punime inoksi sipas porosise
Punime inoksi sipas porosise
Veshje inoksi per ashensore
Veshje inoksi per ashensore
Kangjella xhami me strukuture inoksi per shkalle te brendshme
Kangjella xhami me strukuture inoksi per shkalle te brendshme
Mure xhami per ndarje zyre
Mure xhami per ndarje zyre
Punime kabine dushi me xham dhe skelet inoksi
Punime kabine dushi me xham dhe skelet inoksi
Veshje me llamarine inoxi gold
Veshje me llamarine inoxi gold
Veshje xhami per recepsion
Veshje xhami per recepsion
Prerje me Lazer
Prerje me Lazer
Teknologji Plasma per prerje me lazer
Teknologji Plasma per prerje me lazer
Prerje llamarinash spesor te ndryshem
Prerje llamarinash spesor te ndryshem
Prerje me nitrogjen N2
Prerje me nitrogjen N2
Punime, Prerje me Lazer sipas porosise
Punime, Prerje me Lazer sipas porosise

Punë të kryera

Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Concord Center
Concord Center
Holli i Presidences
Holli i Presidences
Hotel Grand Bllok
Hotel Grand Bllok
Hotel Mondiali Tirane
Hotel Mondiali Tirane
Hotel Plaza
Hotel Plaza
Hotel Splendor Dhermi
Hotel Splendor Dhermi
Kompleksi Rafaelo Shengjin
Kompleksi Rafaelo Shengjin
Kristal Center
Kristal Center
Qto Elbasan
Qto Elbasan
Spitali Hygea
Spitali Hygea
Tirana East Gate
Tirana East Gate
Toptani Shoping Center
Toptani Shoping Center
Xibraku
Xibraku
Budva
Budva
Hidri Caffe
Hidri Caffe
Kangjella xhami ne qender tregtare
Kangjella xhami ne qender tregtare
Parmake xhami QTU
Parmake xhami QTU
Realizim kangjella xhami ne shkalle druri
Realizim kangjella xhami ne shkalle druri
Fasade xhami per objekt 2 katesh
Fasade xhami per objekt 2 katesh
Godine banimi dhe sherbime, Investim Konstruksion Grapshi
Godine banimi dhe sherbime, Investim Konstruksion Grapshi
Kangjella xham dhe inoks per shkalle te brendshme
Kangjella xham dhe inoks per shkalle te brendshme
Klinika Troplini
Klinika Troplini
Latitude Tirana
Latitude Tirana
Parapet xhami inox per verande
Parapet xhami inox per verande
Parapete me xham me ngjyre per verande
Parapete me xham me ngjyre per verande
Parapete xhami per ballkon, Vile private
Parapete xhami per ballkon, Vile private
Tende pergola me inox dhe xham
Tende pergola me inox dhe xham
Kangjella xhami per vile pushimi
Kangjella xhami per vile pushimi
Kangjella xhami Vlore
Kangjella xhami Vlore
Resort turistik
Resort turistik
Strehe xhami per magazine
Strehe xhami per magazine
Tende xhami
Tende xhami
Qendra Tregtare Univers
Qendra Tregtare Univers
Rrethim me parmake xhami ne fasade hoteli
Rrethim me parmake xhami ne fasade hoteli
Dekorim dyshemeje me xham
Dekorim dyshemeje me xham
Dyer xhami ne qender Wellnes
Dyer xhami ne qender Wellnes
Kabine dushi punuar me inox dhe xham
Kabine dushi punuar me inox dhe xham
Kangjella inoxi ne shkalle te brendshme apartamenti
Kangjella inoxi ne shkalle te brendshme apartamenti
Kangjella xhami per shkalle, ambient biznesi
Kangjella xhami per shkalle, ambient biznesi
Realizim kangjellash xhami per shkalle druri
Realizim kangjellash xhami per shkalle druri
Veshje kollonash me inox
Veshje kollonash me inox
Sistem scorrevol rreshqites
Sistem scorrevol rreshqites
Parmak rrethues ne qytet turistik
Parmak rrethues ne qytet turistik
CFO Pharma
CFO Pharma
Dekor ne shkalle xhami te brendshme me inox ngjyre gold
Dekor ne shkalle xhami te brendshme me inox ngjyre gold
Kabine dushi me xham dhe aksesore inoks
Kabine dushi me xham dhe aksesore inoks
Kangjella xhami me aksesore inoksi
Kangjella xhami me aksesore inoksi
Ndarje kabine dushi me inox gold
Ndarje kabine dushi me inox gold
Parmake xhami me inoks ne hotel
Parmake xhami me inoks ne hotel
Strehe prej xhami ne hyrje pallati
Strehe prej xhami ne hyrje pallati
Strehe xhami per dekorim fasade pallati
Strehe xhami per dekorim fasade pallati
Shkalle te brendshme ne apartament
Shkalle te brendshme ne apartament
Banak sherbimi inox, dekoracion sipas kerkeses
Banak sherbimi inox, dekoracion sipas kerkeses
Punim me lazer
Punim me lazer
Punim prerje me lazer sipas porosise
Punim prerje me lazer sipas porosise
Realizim figure ne llamarine me lazer
Realizim figure ne llamarine me lazer
Dere xhami scorevol per ndarje salloni dhe kuzhine gatimi
Dere xhami scorevol per ndarje salloni dhe kuzhine gatimi
Kangjella inoxi, punim tek Xhamia e Tiranes
Kangjella inoxi, punim tek Xhamia e Tiranes
Ndarje ambienti zyre me strukture xhami dhe inoksi
Ndarje ambienti zyre me strukture xhami dhe inoksi
Punim me porosi dyer te brendshme xhami me profile inox
Punim me porosi dyer te brendshme xhami me profile inox
Punim me porosi xham dushi statik
Punim me porosi xham dushi statik
Punim ne hotel, parapete xhami, rrethim fasade
Punim ne hotel, parapete xhami, rrethim fasade
Shkalle ne ambient biznesi, punim me xham dhe inox
Shkalle ne ambient biznesi, punim me xham dhe inox
Shkalle te brendshme ne duplex
Shkalle te brendshme ne duplex
Vile pushimi, punim kangjellash xhami dhe inoks
Vile pushimi, punim kangjellash xhami dhe inoks

Filiale - Rruga Teodor Keko, Ish Pallati Astirit, Pas Bar Oslo, Tirane, Albania

Video