Secondary Adv

ALBESOL SH.P.K

 

Përshkrimi

Kompania Albesol është një kompani private që vepron në biznesin e energjisë. Kompania u themelua në vitin 2006 si Zgjidhja e Energjisë dhe që nga viti 2014 vepron nën “Gjatë vitit të parë u fokusua në implementimin e projekteve në sektorin kryesor të energjisë si KESH – Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (Hidrocentralet) OST – Transmit ion Operator System , (Linjat e Transmetimit dhe Nënstacionet HV) OSHEE – Sistemi i Operatorit të Shpërndarjes. (Shpërndarja nën tokë dhe linjat ajrore, kabinat nën / stacion etj.) Po ashtu, kompania ka vepruar në projektimin dhe zbatimin e Projekteve Komerciale dhe Industriale.

 

Në vitin 2008 u bëmë panel të autorizuar nga Schneider Electric për panelet e tensionit të ulët deri në 3200 A dhe një nga shpërndarësit zyrtar për shitjen e të gjithë produktit Schneider në Shqipëri. Si për punën besnike të bërë gjatë viteve të kaluara, Albesol u bë edhe në 2017 Partner i Licencuar nga Schneider Electric në Prodhim dhe shitje të SM-6 Switch Medium Voltage Switches deri në 20 KV.

 

Në vitin 2012 u bëmë shërbime të shitjes dhe pas shitjes të autorizuar nga Kohler SDMO Gjeneratorë për tregun e shqipërisë – kosovës. Në 2018 kemi edhe Sales dhe pas shitjes servise autorizuar nga Socomec UPS, ATS, etj 

Për të plotësuar nevojat e klientëve dhe të tregut, si dhe për të mbuluar një gamë më të gjerë të shërbimeve dhe zgjidhjeve gjithëpërfshirëse, kompania është rritur dhe është specializuar gradualisht në katër fushat e mëposhtme:

 

Komisionimi dhe Projektimi i Inxhinierisë

Montimi i testimit dhe komisionimit të kabinave elektrike të tensionit të ulët deri në 4000A

Prodhimi i tensionit të mesëm SM6 deri 20 KV Switch Gears, Shqipëri-Kosovë.

Shitjet dhe servisimi i autorizuar për shumë Brand Elektrik Evropian në Shqipëri-Kosovë.

Implementimi Instalimi i instalimeve elektrike në tension të ulët, tension të mesëm dhe tension të lartë.

Projektet në vendet në vend dhe jashtë saj.

 

Albesol është një markë e njohur lehtësisht – një simbol i cilësisë dhe një sinonim për kompetencë për konsumatorët vendas dhe të huaj.

 

Albesol është anëtar i Dhomës Franceze të Tregtisë dhe Industrisë dhe Dhomës së Tregtisë Shqiptare dhe të tjerëve.

Çfarë ofron

 

ALBESOL:

 

  • - Ofron zgjidhje fleksibile sipas nevojave të klientit.
  • - Jep dhe monitoron cilësinë e materialeve të dhëna.
  • - Beson në marrëdhënie afatgjata me klientët dhe partnerët.
  • - Ndan eksperiencat e saj dhe mëson nga kontraktorët.
  • - Kërkon zhvillimin e mjedisit dhe të qëndrueshëm në biznes.
  • - Ofron zgjidhje për menaxhimin e energjisë.
  • - Siguron kushtet e punës në përputhje me kërkesat e fundit

 

“ALBESOL” është gjithashtu e specializuar në fushën e automatizimit dhe kontrollit elektrik. Ne jemi kompani me eksperiencë të konsiderueshme në zhvillimin e projekteve, industrisë së energjisë etj.

Politika e kompanisë është e orientuar për t’iu përgjigjur përgjigjeve me kohë dhe kompetente ndaj pyetjeve të klientëve.

 

Automatizimi:

- Projektimi dhe prodhimi i sistemeve të kontrollit elektrik për pajisjet:

- Zgjidhje të projektimit

- Skemat parimore

- Sigurimi i softuerit

- Ndërtimit dhe instalimit

- Komisioneve dhe instalimit

- Dokumentacionin operacional

Analiza dhe dizajni i dizajnit paraprak:

- Instalimin, komisionimin e objekteve, sigurimin e softuerit

- Përgatitjen e dokumentacionit operacional

- Ndërtimi i termocentraleve

- Instalimi i paneleve elektrike MV dhe LV

- Instalimi i pajisjeve strumentale

- Ndërtimi i sistemeve të komunikimit Modbus, Profibus, Ethernet, rrugët optike

- Ndërtimi i ndriçimit dhe sistemeve të tokëzimit

- Komisioneve

- Përgatitjen e dokumentacionit operacional

 

Panelet Elektrike

Prodhimi i paneleve elektrike

Albesol ka përvojë në vendosjen e paneleve të tensionit të ulët Prisma P dhe G që nga viti 2008, dhe 2017 albesol start multifacturing SM-6 Range of Medium Voltage.

Ne kemi një gamë të gjerë të paneleve të kontrollit elektrik të prodhuara sipas teknologjisë më të fundit. Panelet tona elektrike përdoren gjerësisht në industri të ndryshme.

- Prodhimi i paneleve elektrike:

- Dizajn dhe Prodhim

- Panelet e shpërndarjes

- Panelet për kontroll dhe automatizim

- Riparim panelesh

- Matje & Panele Kontrolli

- Panele të komunikimit sekondar

- Panele Kontrolli

- Kontrollimi i motorit me PLC dhe Rregullator Shpejtësie dhe Bordin e Shpërndarjes

- Panelet ndriçuese dhe kontrollim

 

Shërbime

Automate elektrike
Automate elektrike
Gjenerator portativ
Gjenerator portativ
Gjeneratore industrial
Gjeneratore industrial
Gjeneratore rentale
Gjeneratore rentale
Kontaktore elektrik
Kontaktore elektrik
Kontroll aksesi me karte
Kontroll aksesi me karte
Kutia kontrolli
Kutia kontrolli
Motor starter
Motor starter
Ndaresa te ndryshem
Ndaresa te ndryshem
Panele elektrike LV
Panele elektrike LV
Panele elektrike MV
Panele elektrike MV
Panele fotovoltaike
Panele fotovoltaike
Panele industriale
Panele industriale
Panele kontrolli Schneider Electric
Panele kontrolli Schneider Electric
Panele kontrolli
Panele kontrolli
Panele shperndarje
Panele shperndarje
Priza dhe Celesa Vimar
Priza dhe Celesa Vimar
Sisteme kontrolli BMS
Sisteme kontrolli BMS
Telefoni dhe Rrjete
Telefoni dhe Rrjete
Transformator rryme tensioni
Transformator rryme tensioni
Cela elektrike dhe komponente shtese
Cela elektrike dhe komponente shtese
Prodhim celash elektrike
Prodhim celash elektrike
Prodhim dhe sherbim per cela elektrike
Prodhim dhe sherbim per cela elektrike
Projektim dhe zbatim celash
Projektim dhe zbatim celash
Tregti per sisteme celash elektrike
Tregti per sisteme celash elektrike

Punë të kryera

AKSHI
AKSHI
Anta Rinas
Anta Rinas
Cez shperndarje
Cez shperndarje
Digitab
Digitab
Divjake
Divjake
Euromax
Euromax
Hotel Alis
Hotel Alis
Hygeia
Hygeia
Koncar
Koncar
Noval
Noval
Ossh
Ossh
OST-1
OST-1
Plus-Communication
Plus-Communication
SGA
SGA
AKSHI- DATA CENTER
AKSHI- DATA CENTER
WWTP Tirana Impjanti Trajtimit Ujrave te Ndotura te kryeqytetit Tirana
WWTP Tirana Impjanti Trajtimit Ujrave te Ndotura te kryeqytetit Tirana
Albanian Skills 2018
Albanian Skills 2018
Ambassador 3
Ambassador 3
Digitalb Albania
Digitalb Albania
Orikum, Himare
Orikum, Himare
Salus Itaian Hospital
Salus Itaian Hospital
Velipoje, Albania
Velipoje, Albania
Panele Albesol
Panele Albesol
Tubacioni i ujesjellesit te qytetit te Durresit
Tubacioni i ujesjellesit te qytetit te Durresit

Partnere

elettrocanaliiccitronlprompelcoschneidersdmosiemenstesarvimarbaldassart cavicablelelpromhascelikidekohler sdmopelcophilips lightingrade koncarsocomecsolarvergokan

Sherbime

 

ELECTRICAL PANELS

GENERATORS

MV Panels

Portable

LV Panels

Industrial

Control Panels

 

Industrial Panels

 

 

 

 

ELECTRICAL PRODUCTS

IT SYSTEMS

Panels

Surveillance Systems

Boxes

Access-control systems

Limit switches

BMS systems

Plugs

IPPBX

Controllers and relays

SCADA

Illuminants

Industrial Communications

Automates and contactors TM

 

Current and voltage transformers

 

Separators

UPS

Sensors

 

Pushbuttons

 

Equipment for substations

 

Conductors

 

Industrial distribution substation SM6

 

Motor starter

 

ATS

 

 

KLIENTËT E ALBESOL SHPK

- Konsumatorë të mëdhenj industrialë

- Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

- Investitorë në fusha të ndryshme në Shqipëri

- Shitjet me pakicë

 

 

Klientët tanë

- Balfing Group

- Sterkaj

- Advance Bussines Solution

- Victoria Invest

- Spicapag

- Spitali Hygea

- Hemodializa

- NOVAL

- Tete Mine

- Eurocrome

- Albchrome

- Ndërtimi i Currit

- Mane TCI

- OSHEE Operatori i Shpërndarjes

- OST- Operatori i transmetimit

- DPUK Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjellesit te Shqiperise

- Linja TAP- Gaz Adriatik

- Megapharm Depo farmaceutike

- Kassel

- Energoinvest

- Konacar Ket

- Dondi Construzzioni

- Antea Cement

- Albtelecom

- ANTA

- Klan TV 

 

Video

Certifikime