Secondary Adv

Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tati Konstruksion shpk eshte themeluar ne vitin 1996 dhe si fabrike perpunimit te llamarines jemi te specializuar ne prodhimin e rafteve metalike dhe mobiljeve metalike.Kompania Tati Konstruksion ka nje staf te pergatitur e me experience. Stafi perbehet nga 17 persona nga te cilet 14 jane punetor te specializuar, dy Inxhinier Mekanike dhe nje Ekonomiste. Gjate ketyre vitetve aktiviteti i kompanise ka ardhur gjithnje ne rritje.Kompania ka arritur te garantoje produkte cilesore ne saje te kompetimit te reparteve me te gjitha makinerite bashkekohore te teknologjise se perparuar. Ne parkun e makinerive aktualisht numerojme 19 makineri kryesore pa folur per aksesoret dhe paisjet e shumta.

Çfarë ofron

Kompania Tati Konstruksion ofron disa shërbime plotësuese në lidhje me produktet që prodhon. Firma merrr përsiper dizenjim dhe projektimin e hapsirave që do shfrytëzohen për raftet që prodhon.


•    Duke përfituar nga eksperienca shumëvjecare dhe e suksesshme në këtë fushë,  Tati Konstruksion i ka të gjitha mundësitë dhe kapacitetet për të ofruar shërbim, konsulencë në lidhje me ndërtimin e strukturave metalike. Konsulenca është gjithmonë hapi i parë drejt një të ardhme të qëndrueshme ne biznes.
•    Gjithashtu mund të bëjmë dhe modifikime të ndryshme sipas nevojave gjithmonë në ndryshim të klientëve. Nëse doni të zhvendosni raftet, të shfrytëzoni hapsirën në mënyrë me eficente, Tati Konstruksion ju ndihmon me modifikimet e duhura në strukturat metalike.
•    Një tjetër shërbim që Tati Konstruksion  e konsideron shumë të rëndësishëm është asistenca teknike pas shitjes. Klientet do të jenë gjithnjë në duar të sigurta, edhe pas blerjes së produkteve. Në këtë mënyrë klientet do jenë gjithnjë të fokusuar drejt përmiresimit të vazhdueshem të punës së tyre.
•    Pajisjet dhe teknologjia që Tati Konstruksion përdor janë garancia e cilësisë dhe qëndrueshmërisë se produkteve që ofron.
•    Është pikërisht posedimi i makinerive të avancuar ai që rrit shpejtësinë e prodhimit dhe cilësinë e produkteve. Gjithashtu, kjo teknologji krijon mundësinë për të qënë një kompani lider në prodhimin e rafteve metalike në tregun Shqiptar.

Shërbime

Dollap me shina
Dollap me shina
Garderoba me 1 dere
Garderoba me 1 dere
Garderoba me 2 dyer
Garderoba me 2 dyer
Garderoba me 4 dyer
Garderoba me 4 dyer
Garderoba
Garderoba
Rafte metalike me bulona
Rafte metalike me bulona
Rafte metalike me ganxha
Rafte metalike me ganxha
Rafte minipalet
Rafte minipalet
Rafte europalet
Rafte europalet
5 rafte metalike (tunel)
5 rafte metalike (tunel)
Rafte marketi me 1 krah
Rafte marketi me 1 krah
Rafte marketi me 2 krah
Rafte marketi me 2 krah
Rafte marketi (veshje me vrima)
Rafte marketi (veshje me vrima)
Rafte marketi (veshje pa vrima)
Rafte marketi (veshje pa vrima)
Rafte marketi
Rafte marketi
Tavolina per vegla
Tavolina per vegla
Karrel me rrota
Karrel me rrota
Tavolina pune
Tavolina pune
Shkalle me rrota me frena
Shkalle me rrota me frena
Shkalle metalike
Shkalle metalike
Ekspozitore metalik
Ekspozitore metalik
Ekspozitor me 1 krah
Ekspozitor me 1 krah
Ekspozitor me 2 krah
Ekspozitor me 2 krah
Ekspozitor me rrota
Ekspozitor me rrota
Ekspozitore metalik te harkuar
Ekspozitore metalik te harkuar
Dollape te vegjel per zyra
Dollape te vegjel per zyra
Kasete per vendosjen e veglave
Kasete per vendosjen e veglave
Mbajtese veglash pune me rrota
Mbajtese veglash pune me rrota
Rafte tunel
Rafte tunel
Stola
Stola

Punë të kryera

Tati Konstruksion1426511265
Tati Konstruksion1426511265
Tati Konstruksion1426511282
Tati Konstruksion1426511282
Tati Konstruksion1426511308
Tati Konstruksion1426511308
Tati Konstruksion1426511319
Tati Konstruksion1426511319
Tati Konstruksion1426511340
Tati Konstruksion1426511340
Tati Konstruksion1426511444
Tati Konstruksion1426511444
Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)1458212636
Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)1458212653
Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)1458212671
Dollap arshive
Dollap arshive
Ekspozitor per vendosjen e vajrave lubrifikant (kappaoil)
Ekspozitor per vendosjen e vajrave lubrifikant (kappaoil)
Ekspozitor
Ekspozitor
Garderoba per dy persona
Garderoba per dy persona
Garderoba
Garderoba
Rafte supermarketi
Rafte supermarketi
Argo
Argo
Realizim dollap per vendosjen e sendeve personale
Realizim dollap per vendosjen e sendeve personale
Punim dollap per vendosjen e sendeve personale me 4 dhe 5 hapesira
Punim dollap per vendosjen e sendeve personale me 4 dhe 5 hapesira
Porosi e realizuar garderoba per 3 persona
Porosi e realizuar garderoba per 3 persona
Punim sipas kerkeses garderoba per 4 dhe 6 persona
Punim sipas kerkeses garderoba per 4 dhe 6 persona
Rafte europalet per ambiente te medha frigoroferike
Rafte europalet per ambiente te medha frigoroferike
Rafte inoksi per dhoma frigoriferike
Rafte inoksi per dhoma frigoriferike
Rafte per dyqan vegla pune
Rafte per dyqan vegla pune
Realizim raftesh metalike me porosi
Realizim raftesh metalike me porosi
Rafte per dyqane dhe markete
Rafte per dyqane dhe markete
Dollape per ambiente zyrash me dyer te rreshqitshme
Dollape per ambiente zyrash me dyer te rreshqitshme
Dollape per arkiva me 4 suprina
Dollape per arkiva me 4 suprina
Dollape per vendosjen e sendeve personale
Dollape per vendosjen e sendeve personale
Dollape te hapur per vendosjen e dosjeve
Dollape te hapur per vendosjen e dosjeve
Ekspozitor te personalizuar per reklamimin e mallit tuaj
Ekspozitor te personalizuar per reklamimin e mallit tuaj
Garderobe per  personelin
Garderobe per personelin
Rafte magazinash Europalet tip Driving
Rafte magazinash Europalet tip Driving
Rafte per dyqane dhe markete
Rafte per dyqane dhe markete

Partnere

alumilmegatekkoralfishfix

Teknologjia

Video