Secondary Adv

Everest IE

 

Përshkrimi

Kompania EVEREST IE u krijua në vitin 1995 në Tiranë, në zonën më të madhe industriale në vend. Fillimisht investimi u bë për ambalazhet plastike fleksibël dhe më pas kompania zgjeroi aktivitetin e saj në zgjerimin e gamës së produkteve të tjera si paketimet industriale dhe disa produkte ushqimore dhe jo-ushqimore. Prodhimi është i certifikuar me ISO 9001 për standardet e cilësisë, dhe ISO 14001 për respektimin e standardeve mjedisore.

• Kompania ka investuar fort në një tjetër proces që eshtë ai i mbledhjes dhe përzgjedhjes së materialeve polietileni për riciklim, duke siguruar kështu jo vetëm një pjesë të lëndëve të para primare në vend, por gjithashtu duke dhënë një ndikim të rëndësishëm pozitiv në mjedis, si një kusht i domosdoshëm për të gjitha bizneset serioze në vend. Politika e kompanisë gjithmonë ka synuar parimet ekonomise qarkulluese.

• Me qëllim që të jetë më pranë klientëve për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre, kompania ka investuar për të ngritur një rrjet shpërndarjeje në qytetet kryesore, duke mbuluar kështu territorin e vendit me pakicë (shitje derë më derë). Shkoder, Kukës, Elbasan, Korçë, Fier dhe Gjirokastër, ndërsa Durrësi, Lezha dhe Tirana furnizohen direkt nga depoja qendrore e kompanisë. Rezultatet janë premtuese dhe për këtë arsye kompania ka planifikuar diversifikimin e produkteve të portofolit të shitjeve.

• Paralel me rrjetin e shpërndarjes është një rrjet tjetër i fortë i mbledhjes dhe përzgjedhjes së materialeve polietileni për riciklimin, duke siguruar kështu jo vetëm një pjesë të lëndëve të para primare në vend, por gjithashtu duke dhënë një ndikim të rëndësishëm pozitiv në mjedis, një kush ky për të gjitha bisneset serioze. Politikat e kompanisë kanë  synuar të orientojnë klientët në një kontratë dypalëshe, sipas së cilës kur kompania furnizon produktet përfundimtare, ajo gjithashtu mbledh materialet për riciklimin që klienti ka gjeneruar gjatë aktivitetit të saj.

• Kompania filloi eksportet në Itali, dhe gjithashtu në vendet e tjera të rajonit si Greqi, Kosovë, Mal i Zi, Turqi, Francë, etj.Klientët tanë të eksportit janë kryesisht tregtarë të materialeve HORECA, institucione publike ose jopublike, me blerje direkte ose indirekte, prodhues mobiljesh, prodhues të produkteve themelore të hoteleve etj.Produktet kryesore që kemi ofruar për eksporte janë qeset plastike të plehrave të prodhuara me materiale të ricikluara, si dhe lëndë e parë e ricikluar për paketimet e ndryshme.

• Me rritjen e kërkesave të treguar, lindi nevoja e hapësirave të reja për t’iu pëgjigjur këtyre kërkesave ndaj kompania investoi në një zonë prej 7.000 m2, me departamentin e riciklimit të ndarë nga departamenti tjetër i prodhimit.Gjithashtu depot u organizuan sipas nevojës logjistike të departamentit të shitjeve, dhe më tej një hapësirë  tjeter  për investimet e reja të parashikuara.

Çfarë ofron

• QESE MARKETI    

• QESE ME DOREZE

• QESE MBETURINASH

• AMBALAZH I TERMOFORMUESHEM

• FIBER FILM MANUAL

• FIBER FILMI AUTOMATIK

• MBULESE PALETASH

• AMBALAZH PER PELET

• AMBALAZHE PER PROFILE ALUMINI

• AMBALAZHE MOBILJESH

• AMBALAZHE PER MATERIALE NDERTIMI

• FILM PER SERA DHE AGROKULTURE

• SHIRITA SINJALIZUES PREJ PLASTIKE

• VASKETA ALUMINI

Shërbime

Ambalazhe per materiale ndertimi
Ambalazhe per materiale ndertimi
Ambalazhe per pelet
Ambalazhe per pelet
Ambalazhe per profile alumini
Ambalazhe per profile alumini
Ambalazhe plastmas per mobilje
Ambalazhe plastmas per mobilje
Ambalazhe te termofolueshem
Ambalazhe te termofolueshem
Fiber film automatik
Fiber film automatik
Fiber film manual
Fiber film manual
Fiber film per makineri paketimi
Fiber film per makineri paketimi
Mbulese paletash
Mbulese paletash
Qese marketi me logo
Qese marketi me logo
Qese marketi te riciklueshme
Qese marketi te riciklueshme
Qese mbeturinash me arome
Qese mbeturinash me arome
Qese mbeturinash me lidhese
Qese mbeturinash me lidhese
Qese mbeturinash rulon
Qese mbeturinash rulon
Qese me doreze te personalizuara
Qese me doreze te personalizuara
Qese me doreze per paketime
Qese me doreze per paketime
Strec film per ambalazhime
Strec film per ambalazhime
Strec film per sera
Strec film per sera
Shirita plastike me printim te personalizuar
Shirita plastike me printim te personalizuar
Shirita sinjalizues prej plastike
Shirita sinjalizues prej plastike
Vasketa alumini me permasa te ndryshme
Vasketa alumini me permasa te ndryshme
Vasketa alumini per paketim ushqimesh
Vasketa alumini per paketim ushqimesh
Vasketa alumini
Vasketa alumini
Qese mbeturinash me material te biodegradueshem
Qese mbeturinash me material te biodegradueshem
Qese me ngjyra te personalizuar eco friendly
Qese me ngjyra te personalizuar eco friendly

Katalogu

Katalog Everest IE

Historiku

EVEREST IE është krijuar në vitin 1995 dhe sot është lider në fushën e prodhimit dhe stampimit të ambalazheve plastike fleksibile prej polietileni. Kompania është ricikluesi më i madh i mbetjeve prej polietilenit në Shqipëri me rreth 160 persona janë të punësuar direkt në kompani, si dhe 1.300 të tjerë të punësuar indirekt nëpërmjet rrjetit të grumbullimit të materialeve për riciklim, me një moshë mesatare 28 vjec, me një pjesëmarrje të femrave në të gjithë departamentet në masën 48%. Kompania i kushton rëndësi të madhe trajnimit të punonjësve të saj në mënyre të vazhdueshme si dhe motivimit të tyre nëpërmjet zhvillimit dhe rritjes së saj. Mund të deklarojmë me krenari se kompania është kthyer në një qendër të rëndësishme për formimin profesional të punonjësve dhe stafit të saj, për këtë ka bashkëpunuar kryesisht edhe me universitetet, qendra trajnimi me organizmat shtetërore dhe po synon që të krijojë një bashkëpunim që do të zgjerojë stafin e kualifikuar për të përmbushur planet e kompanisë në lidhje me investimet e pritura.

Punë të kryera

Albanian Courier
Albanian Courier
DigitAlb
DigitAlb
Dimension
Dimension
Eurotruck
Eurotruck
Heaven
Heaven
Kasrta Extra
Kasrta Extra
Kodak
Kodak
Plus
Plus
Vodafone
Vodafone

Partnere

ecorespecttidyfiber-film-newpearl-newtadim-new

Video

Certifikatat e cilesise

Kompania e re ETNA POLYMER u themelua në rajonin e Korçës.

 

•  ISO 9001: 2008 është zbatuar që nga viti 2008, si një qëndrueshmëri e konsoliduar e cilësisë dhe përgjegjësisë, përpara kërkesave në rritje të tregut për produkte cilësore MADE IN ALBANIA

•  CSR  që nga viti 2007, kompania është një nga shembujt më të mirë në lidhje me përgjegjësinë ndaj mjedisit, punonjësve të saj, klientëve dhe të gjithë faktorëve të tjerë që lidhen me vetë aktivitetin dhe për më tepër rreth mundësinë per vetë-punësimit të njerëzve në nevojë.

•  ISO 14001 zbatohet në procesin e grumbullimit-përzgjedhjes-riciklimit të materialeve polietileni, duke garantuar kështu dhe imazhin serioz të kompanisë në kuadër të  zhvillimeve të fundit në vend, duke u përpjekur të inkurajojë riciklimin si një nga instrumentet më  të rëndësishme për një standard të qëndrueshëm të mjedisit, që shmang plotësisht humbjen e vlerave të natyrës dhe shkon përshtat  standardeve ndërkombëtare për mjedisin.

Teknologjia

Teknologjia e CO-Exstrusion  për prodhimin me shumë shtresa të filmit të  polietilenit, konsiston në përdorimin e materialeve të ndryshëm në shtresa të ndryshme për një produkt me kosto dhe cilësi më të mirë. Për t’u nënvizuar është fakti se kjo teknologji në këtë fushë është shumë e zhvilluar në Evropë dhe në të gjithë botën.

 

Kompania investoi në teknologji për përfundimin e prodhimit, proceset kalojnë nëpër këto faza:

• Përpunimi i materialit për riciklim dhe prodhimi i lëndës së parë të ricikluar.

• Prodhimi i filmit plastik polietilenit nga lënda e parë ose ajo e ricikluar.

• Shtypja e filmit plastik në përputhje me parametrat e kërkuar nga klientët ose tregu.

• Konvertimi dhe paketimi në produktin e përfunduar të filmit plastik.

• Rritja e kapacitetit të ndërmarrjes në 300 tonë / muaj.

 

Transferimi i njësisë së prodhimit tek ETNA POLYMER me investime të reja në teknologji

 

 

Zona e shpërndarjes:

SHQIPËRIA

1. Tiranë

2. Shkodër - Lezhë - Pukë 

3. Kukës – Bajram Curri – Peshkopi – Bulqizë

4. Fushë Krujë – Krujë – Mamurras

5. Laç – Rrëshen – Burrel

6. Durrës – Maminas – Kavajë

7. Elbasan – Gramsh – Cërrik – Rrogozhinë – Peqin – Librazhd – Prrenjas

8. Lushnje – Berat – Kucovë – Divjakë

9. Fier – Vlorë – Himarë – Ballsh – Patos

10. Gjirokastër – Sarandë – Konispol – Ksamil – Tepelenë – Përmet

11. Korcë – Maliq – Pogradec – Bilisht – Ersekë -Leskovik

KOSOVA

MAQEDONIA E VERIUT

MALI I ZI