Secondary Adv

ZETADI SHPK

 

Përshkrimi

ZETADI (Makineri metalpunuese CNC, Shitje dhe asistence teknike) është një kompani e krijuar në janar të 2011 me një eksperiencë që në vitin 2000 në Itali. Kompania bashkëpunon me firma prestigjose dhe ka eksluzivitetin e firmës së njohur DMG Mori dhe AMADA.

 

Që prej vitesh në vazhdojmë të investojmë në pajisje, materiale dhe teknologji inovative sipas kërkesave efektive të tregut me qëllimin dhe synimin për të ofruar shërbimet me cilësi bashkohore dhe për të realizuar përsosmëri.  Ndër vite kompania Zetadi u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e saj të produkteve dhe shërbimeve dhe duke u përhapur në tërë vendin. Kompania është e përbërë nga një ekip dinamik, gjithmonë të gatshëm për të realizuar kërkesat e klientit. Kompania është gjithmonë në kerkim të zgjidhjeve të reja bashkëkohore për të qenë partneri i duhur i juaji.

Çfarë ofron

ZETADI (Makineri metalpunuese CNC, Shitje dhe asistence teknike)  ofron një gamë te gjerë produktesh dhe shërbimesh si:

- Shitje makinerishe te reja dhe te perdorura per punimin e metaleve CNC.

- Ofrojmë asistencë teknike për makineritë me kontroll numerik metalpunuese cnc;

- Pjese kembimi për freza dhe torno cnc;

- Ofrojmë cdo lloj shërbimi për industrinë mekanike të precizionit të lartë;

- Mirëmbajtje për torno freza cnc;

- Riparim të paketave elektronike të tornove dhe frezave;

- Makineri për përpunim metali.

Shërbime

Asistence teknike per torno dhe freza
Asistence teknike per torno dhe freza
Makineri CNC, Lazer te reja dhe perdorura
Makineri CNC, Lazer te reja dhe perdorura
Makineri industriale CNC
Makineri industriale CNC
Makineri metalprerese ne shitje
Makineri metalprerese ne shitje
Makineri per industri mekanike te precizionit te larte
Makineri per industri mekanike te precizionit te larte
Makineri per perpunim metali
Makineri per perpunim metali
Makineri te perdorura metalprerese DMG Mori
Makineri te perdorura metalprerese DMG Mori
Makineri torno per riparim metali
Makineri torno per riparim metali
Pjese kembimi per makineri CNC
Pjese kembimi per makineri CNC
Pjese nderrimi per makineri prodhimi, perpunimi
Pjese nderrimi per makineri prodhimi, perpunimi
Tornitura dhe freza ne shitje
Tornitura dhe freza ne shitje
Tornitura dhe freza per riparim mandrine
Tornitura dhe freza per riparim mandrine
Torno me precizion horizontal
Torno me precizion horizontal
Torno me produktivitet te larte
Torno me produktivitet te larte
Torno seria alx
Torno seria alx
Makineri me kontroll numerik te precizionit te larte
Makineri me kontroll numerik te precizionit te larte
Servis dhe Riparim i makinerive te prodhimit dhe perpunimit
Servis dhe Riparim i makinerive te prodhimit dhe perpunimit
Shitje tornosh dhe frezash
Shitje tornosh dhe frezash
Torno me kontroll numerik
Torno me kontroll numerik
Konsulence teknike ne projektimin dhe prodhimin e detaleve
Konsulence teknike ne projektimin dhe prodhimin e detaleve
Pjese kembimi elektronike
Pjese kembimi elektronike
Pjese kembimi mekanike
Pjese kembimi mekanike
Riparim drivera Fanuc dhe Mitsubishi
Riparim drivera Fanuc dhe Mitsubishi
Riparim kontrollesh Fanuc dhe Mitsubishi
Riparim kontrollesh Fanuc dhe Mitsubishi
Servo motore te rinj dhe te perdorur
Servo motore te rinj dhe te perdorur
Sherbime periodike mirembajtje
Sherbime periodike mirembajtje
Shitje tornosh dhe qendra pune te reja (DMG-MORI)
Shitje tornosh dhe qendra pune te reja (DMG-MORI)
Tregtim tornosh dhe frezash cnc te perdorura
Tregtim tornosh dhe frezash cnc te perdorura
Asistence teknike per makinerite me kontroll numerik
Asistence teknike per makinerite me kontroll numerik
Riparim te paketave elektronike te tornove dhe frezave
Riparim te paketave elektronike te tornove dhe frezave

Partnere

dmg-moriamada

Magazina