Secondary Adv

Odesa

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Odesa shpk me seli ne Kamez operon ne tregun Shqipetar me nje eksperience te gjate ne fushen e ndertimit. Kompania ofron ne treg lende druri suedeze, ukrahinase, austriake, aksesore per cati, fino, kolle dhe suva te te gjithave llojeve nga firmat me te njohura ne nivel nderkombetar.