Secondary Adv

AB Concept

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

AB Concept shpk ofron nje zgjidhje te kompletuar te enterierit dhe dizajnit per te gjitha llojet e dyaneve. Ne kemi një histori të fortë ne furnizimin e suksesshëm në tregun e shitjeve me shumicë dhe pakicë në treg. Ne gjithashtu kemi njohuri të gjerë në fushën e enterierit dhe dizajnit dhe së bashku me klientët tanë i definojmë nevojat e tyre specifike, mandej dizajnojmë një projekt profesional dhe sigurojmë një furnizim të besueshëm dhe montim cilësorë. Ne bëjmë çmos për të siguruar cilësi dhe ambient miqësor për produktet e tregut. Ne besojmë fuqimisht se klientët tanë janë partnerët tanë të biznesit. Ne besojmë që punonjësit tanë janë edhe partnerët tanë të biznesit.