Secondary Adv

Tenda Vangjeli

 

Përshkrimi

Tenda Vangjeli ka filluar aktivitetin e tij në Greqi që nga vitit 1994. Kompania është e përqëndruar në prodhimin, shpërndarje dhe montimin e tendave, të të gjitha llojeve,  në bashkëpunim me kompanitë më të njohura. Tenda Vangjeli ofron fleksibël të përpiktë dhe të besueshëm, plotëson nevojat e arkitektëve, dhe të klientëve privatë. Dhe si e tillë kompania ofron te klientet, korrektesi, garanci dhe seriozitet në punë.

Kompania Tenda Vangjeli është e vecantë në fushën e tendave të diellit sepse operon në tregun shqiptar me shërbim të kulturuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale. Tenda të të gjitha llojeve me copa të gomuara Gjermane dhe me garanci 10 vjecare. Tenda Vangjeli prodhon dhe tregëton me shumicë dhe pakicë pergola alumini, cilësi e garantuar. Prodhim montim i shpejtë në të gjithë Shqipërin të tenda me krah fikse me tuba kapotina , mbulim Lavazhi me p.v.c dhe shumë shërbime të tjera.

Çfarë ofron

Tenda Vangjeli ofron tenda dielli të të gjitha llojeve të realizuara me mjeshtëri, sipas kërkesave specifike të klientit.  Me produkte të prodhuara, për një jetë të gjatë, funksionalitetit të lartë, përdorim të lehtë dhe për më shumë komoditet. Kompania realizon edhe punime të ndryshme druri për cati edhe veranda me materiale cilësore, transport dhe montim të tendave.

Tek Tenda Vangjeli do të gjeni:

•    Tende dielli pergola me ose pa ndricim
•    Tende dielli me krahe
•    Tenda dielli me konstruksion metalik   
•    Cadra per lokale
•    Tenda dielli me thurje   
•    Tenda dielli per bare
•    Tenda dielli per dyqane   
•    Tenda dielli per oborre   
•    Tenda dielli per veranda
•    Tenda dielli speciale                        
•    Tenda per verande   
•    Tenda per lavazhe   
•    Tende dielli te hapura

Shërbime

Pergola me drita
Pergola me drita
Pergola per lokale
Pergola per lokale
Tenda dielli me drita
Tenda dielli me drita
Cadra fikse
Cadra fikse
Tenda dielli per dyqane
Tenda dielli per dyqane
Tenda dielli per veranda
Tenda dielli per veranda
Tenda dielli ne shitje
Tenda dielli ne shitje
Tenda pergola me hapje mbyllje
Tenda pergola me hapje mbyllje
Tenda dielli per vila
Tenda dielli per vila
Tenda per lavazhe
Tenda per lavazhe
Tende dielli e hapur
Tende dielli e hapur
Mbulim lokalesh me plasmas
Mbulim lokalesh me plasmas
Tenda lokali me thurje
Tenda lokali me thurje
Tenda dielli per markete
Tenda dielli per markete
Tenda dielli pergola
Tenda dielli pergola
Tenda dielli kapotino per ballkone
Tenda dielli kapotino per ballkone
Tenda per pishina
Tenda per pishina
Tenda dielli per biznese
Tenda dielli per biznese
Tende fikse me kapriata
Tende fikse me kapriata
Tenda me hapje elektrike
Tenda me hapje elektrike
Tenda fikse
Tenda fikse
Tenda kupole
Tenda kupole
Tenda me krahe per lokale
Tenda me krahe per lokale
Tenda per shtepi private
Tenda per shtepi private
Tenda alumini automatike me ndricim
Tenda alumini automatike me ndricim

Punë të kryera

Tenda Vangjeli1460705342
Tenda Vangjeli1475492331
Tenda Vangjeli1475492340
Bar ATIKA
Bar ATIKA
Tenda Vangjeli1520599631
Tenda Vangjeli1520599670
Tenda Vangjeli1520599689
Tenda Vangjeli1520599736
Tenda Vangjeli1520599753
Tenda Vangjeli1531218188
Tenda Vangjeli1531218231
Tenda Vangjeli1531218250
Tenda Vangjeli1531218268
Tenda Vangjeli1531218290
Bar Valentino Club Pergola
Bar Valentino Club Pergola
Kafe Bar Mezeri
Kafe Bar Mezeri
Mbyllje lokali me xhelatina
Mbyllje lokali me xhelatina
Tenda me krahe
Tenda me krahe
Tenda pergola 13.00-5.50
Tenda pergola 13.00-5.50
Tenda pergola 14.00 me 3.30 dhe 7.70 me 5.30
Tenda pergola 14.00 me 3.30 dhe 7.70 me 5.30
Tenda pergola 18.00 me 40m
Tenda pergola 18.00 me 40m
Tenda pergola Bar Kafe
Tenda pergola Bar Kafe
Tenda pergola, Fresku
Tenda pergola, Fresku
Tende fikse
Tende fikse
Tende me krahe, Artel Bar
Tende me krahe, Artel Bar
Tende pergola 11.55 me 3.50
Tende pergola 11.55 me 3.50
Tende pergola 14.00me 300
Tende pergola 14.00me 300
Tende pergola 950-500
Tende pergola 950-500
Tende pergola me hark
Tende pergola me hark
Pergola alumini Palase, Vlore
Pergola alumini Palase, Vlore
Porto Kavalja Resort
Porto Kavalja Resort
Tenda pergola ne Kukes
Tenda pergola ne Kukes
Tende pergola Terminal center
Tende pergola Terminal center
Kapotina alumini per dritare
Kapotina alumini per dritare
Tenda me krahe ne Valamare
Tenda me krahe ne Valamare
Tenda me tuba ballkon dubleks
Tenda me tuba ballkon dubleks
Tenda pergola Amara Hotel Durres
Tenda pergola Amara Hotel Durres
Tenda pergola kombinat
Tenda pergola kombinat
Tenda pergola me permasa 5.60 me 10.40 te Vzion +
Tenda pergola me permasa 5.60 me 10.40 te Vzion +
Tende fikse per ballkone
Tende fikse per ballkone
Tende pergola Tony's Petro nini
Tende pergola Tony's Petro nini
Tende pergola Vlore
Tende pergola Vlore
Tend mix me krah dhe pergola
Tend mix me krah dhe pergola
Tende Fikse me drita per ambient lokali, rruga Teodor Keko
Tende Fikse me drita per ambient lokali, rruga Teodor Keko
Tende me kapriate, Best Market
Tende me kapriate, Best Market
Tende me krahe dhe elektromotor, Divjaka Fish Shop
Tende me krahe dhe elektromotor, Divjaka Fish Shop
Tende me krahe, Almada Bakery
Tende me krahe, Almada Bakery
Tende me krahe, Eclipse Cafe Bar
Tende me krahe, Eclipse Cafe Bar
Tende me tuba, apartament ne Golem
Tende me tuba, apartament ne Golem
Tende pergola ne ambient lokali, Vlore
Tende pergola ne ambient lokali, Vlore
Tende pergola ne Selite, Tirane
Tende pergola ne Selite, Tirane
Ambient i jashtem lokali, Pergola, Komuna e Parisit
Ambient i jashtem lokali, Pergola, Komuna e Parisit
Class Hotel, Ksamil
Class Hotel, Ksamil
Lavazh, Belsh
Lavazh, Belsh
Lavazh, Tirane
Lavazh, Tirane
Pergol, Peze Helmes
Pergol, Peze Helmes
Pergola, Durres
Pergola, Durres
Pergola, punim ne Durres
Pergola, punim ne Durres
Pergola, The Touch of Sun
Pergola, The Touch of Sun
Stadiumi Dinamo
Stadiumi Dinamo
Shiroke, Shkoder
Shiroke, Shkoder
Tende fikse parkimi, Fushe Kruje
Tende fikse parkimi, Fushe Kruje
Tende me krahe, Fit Food Tirane
Tende me krahe, Fit Food Tirane
Tende me krahe, Lyon France
Tende me krahe, Lyon France
Tende me krahe,motorre dhe sensore ere, Mai Tai
Tende me krahe,motorre dhe sensore ere, Mai Tai
Tende me tuba, Durres
Tende me tuba, Durres

Video