Secondary Adv

Bleri Konstruksion

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Bleri Konstruksion eshte themeluar ne 2010 si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar. Firma ushtron aktivitetin e saj ne tregtimin dhe shitjen e pjeseve te kembimit per makineri te renda. Firma eshte lider në treg në marketimin dhe shpërndarjen e produkteve për makineri te renda duke patur synimin të paraprijë dhe të përmbushim nevojat e klientëve me kushte konkuruese dhe me shërbim cilësor.