Secondary Adv

Sistem kapot, izolim fasade

Sistem kapot, izolim fasade

Sistem Kapot per Termoizolim Fasade. Sisteme Kapote me tulle termike ofrojne kushte shume te mira termoizoluese. Ky sistem ofron kursim energjie deri ne 60% per ngrohje ashtu dhe per ftohje. Sistemet Kapote perbehen nga Mur tulle termike, Kolle, Shtresa Termoizoluese, Kolle, Rrjeta me fibra xhami, Kolle, Shtrese astari primer, Grafiato.