Secondary Adv

Ekspozita: Guri...Pjese e tradites Shqiptare dhe inovacioni Mathios Stone

Share on Google+

Kompania Rcon-AL dhe Mathios Refractories S.A ju ftojne diten e Marte 29 Mars ne oren 18.00 ne inagurimin e ekspozites qe do te realizohet ne Muzeun historik Kombetar ne Tirane mbi temen:

 

GURI... PJESE E TRADITES SHQIPTARE DHE INOVACIONI MATHIOS STONE

 Do te jete kenaqesia jone nese na nderoni me pjesemarrjen tuaj!Te marten 29 Mars ne oren 19.30 do organizohet dhe nje seminar mbi temen MATHIOSTONE Inovacioni i gurit ne ndertim.

 

Per me teper informacion klikoni ketu

 


Më të lexuarat