Secondary Adv

GAMA + M.B.M. Sh.p.k sjell ne Shqiperi filtrin inovativ te ujit TREELIUM

Share on Google+

 

Filtrat e ujit  T-sonic  tashmë i gjeni te GAMA + M.B.M. Sh.p.k.  T-sonic nuk është nje filtër magnetik, nuk ka nevoj për energji elektrike , ndërrim filtrash (pasi nuk përmban filtra ) dhe asnjë lloj mirëmbajtje. Eleminojnë bakteret dhe kalkaret nga uji pa i hequr vlerat e tij falë teknologjisë së ultratingujve. Reduktojnë 50% të konsumit të detergjentëve. 

 Treelium është  lider në sektorin e filtrimit të ujit me pajisje që përmes parimit hidrodinamik përmirësojnë karakteristikat fizike të ujit, duke garantuar kështu një cilësi më të mirë dhe një nivel të lartë të dekontaminimit. Filtrat e ujit  kanë natyrë mekanike pasive dhe nuk kërkojnë furnizim me energji elektrike. Kalimi i ujit brenda aktivizuesit, falë gjeometrisë së re dhe presionit të shpërndarjes, gjeneron lëkundjet mekanike me frekuencë të lartë duke prodhuar kështu ultratinguj. Frekuenca e veçantë e gjeneruar, ka një efekt të drejtpërdrejtë në ujë duke siguruar një sërë përfitimesh.

 

T-Sonic OM - Perdorim shtepiak dhe civil

Filtiri i ujit për përdorim shtëpiak, civil dhe industrial është një pastrues uji që punon në parimin e aktivizimit hidrodinamik, zhduk ndërtimin e përbërjes gëlqerore në elementët e tubave dhe ngrohjes së ujit. Redukton bakteret në ujë deri në 90%, ndërsa gjithmonë i mban cilësitë kimike të ujit të pandryshuar në lidhje me origjinën e tij.

 

T-Sonic PW - i përshtatshëm për pishina publike dhe private: është një filtër që funksionon sipas parimit të aktivizimit hidrodinamik, veçanërisht i përshtatshëm për pishina publike dhe private, në gjendje të eleminojë bakteret dhe redukton 50% te konsumit te detergjentëve ndërsa tek pishinat eleminon 100% përdorimin e klorit dhe e mban pishinën të paster për një kohë më të gjatë.  

 

T-Sonik GH - për ujitje në terren dhe sere: është një filter për ujitje në terren dhe serë, në gjendje të lehtësojë dhe shtojë rritjen e pemëve dhe barishtore falë aftësisë për të rritur oksigjenimin, shpërndan shpejt lëndët ushqyese dhe zvogëloni viskozitetin e ujit.

 

"Uji gjithmonë duhet të ruhet dhe të respektohet si burimi kryesor i jetës ..."

 

Per me teper informacion na kontaktoni ne kete numer : 

Cel:+355 69 20 69 818

Cel:+355 69 20 83 567

Instagram: Gama + mbm

Facebook: Gama + mbm

Web: gamaindustri.com

 


Më të lexuarat