Secondary Adv

Alfa Fab: Perse te zgjidhni profile gjermane VEKA PVC per dyer dhe dritare

Share on Google+

Alfa Fab

Alfa Fab është partneri kryesor i profileve gjermane për dyer dhe dritare VEKA PVC.

1. Dizajn i bukur dhe elegant për çdo arkitekture.

2. Mbrojtje maksimale kundër shirave dhe erës.

3. Jetëgjatësi e lartë e produktit.

4. Izolim i përsosur kundër nxehtësisë dhe motit të ftohtë.

5. Dritë optimale dhe qëndrueshmëri ndaj kushteve atmosferike.

6. Nuk shtrembërohet, nuk prishet dhe nuk shpërbëhet.

7. Stabilitet dhe siguri.

8. Sistem i forcuar me elementët e strukturës së kasetës.

9. Izolim ndaj zhurmës së lartë për një mjedis të qetë të shtëpisë.

10. Sipërfaqja e kornizës është e butë, higjienike dhe e lehtë për t'u pastruar.

 

Ju ndiheni më të sigurt në investimin tuaj me cilësinë dhe elegancën e profileve VEKA nga Alfa Fab!

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Alfa Fab

Alfa Fab


Më të lexuarat