Secondary Adv

Ftohes te vajit dhe ujit, Novamat

Novamat

Pershkrimi

Ftohes te vajit dhe ujit

Sistemet e ftohjes

 

Produktet

Ftohësit e vajit/ujit deri më 1,000kW. Ftohësit e vajit/ujit deri më 500kW. Sistemet e ftohjes të lëngshme /me ajër. Njësitë e filtrimit të ftohësit të transferimit të pompës. Fole e sinjalit me ftohje vaji/ajri.

 

Aplikimet tipike

Veglat e makinës. 

Njësitë hidraulike. 

Mbikqyrës hidrostatikë. 

Transmisionet manuale. 

Turbinat e erës. 

Modulim injeksioni plastik dhe makina derdhjeje nën presion. 

Teknologji hekurudhore.

Makina të lëvizshme. 

Ndërtim automobilash. 

Turbina. Kompresorë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme