Secondary Adv

Fikse zjarri per ambiente te ndjeshme, Formula

Formula

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fikse zjarri per ambiente te ndjeshme

Sistem i perheshem IG 541

G 541 perdoret per shuarjen e zjarrit ne ambiente te ndjeshem si: qendra telefonike, compiuter, paisje te ndjeshme , makineri, etj.IG 541 eshte perzirje Azoti (52%), Argoni (40%), dhe Dioksidi te karbonit (8%), eshte pa ere, ngjyre, nuk korozon dhe nga qe eshte perzierje e gazeve qe gjenden ne atmosfere te lira, nuk shkatron ozonin dhe nuk ndikon ne ngritjen e temperatures se atmosferes.Ig 541 shuan zjarrin duke ulur sasine e oksigjenit ne ambient nen 13% (nivel ku shumica e lendeve ndalojne djegien).Njekohesisht sasia e dioksidit te karbonit qe perban, mbron cdo njerin qe mund te gjendet ne ambientin qe digjet nga sasia e ulet e oksigjenit. Kjo ndodh se dioksidi i karbonit qe gjendet ne gjakun e njeriut dhe kontrollon jeten e tij, ne qofte se ritet, automatikisht ritet dhe sasia e oksigjenit qe vete ne trurin e njeriut.Keshtu ne qofte se nje njeri gjendet ne ambient me oksigjen nen 21%, qe eshte niveli ?siologjik, peson ipooksigjenemi, qe eshte nje gjendje e veshtire.Ekzistenca e dioksidit te karbonit ne IG 541 krijon diastolin e arterieve qe furnizojne trurin me gjak, me rezultat te ritet gati 15% niveli i oksigjenit ne te ne krahasim me nivelin ne atmosfere.IG 541 magazinohet ne bombela 16, 40, 60, 67,5 dhe 80 Lt

 

Pershkrimi i sistemit

 

Sistemi baze perbehet nga:Bombelat metalike te presionit te larte, pa qepeje, me vellime te ndryshme, me lyerje elektrostatike te kuqe me qafe gri. Bombelat jane te certi?kuara sipas 99/36 EC dh EN 1964-1 (?).Mekanizmi i ndjeshem - mekanik me mundesi vendosje ?sheku plases.Gjithashtu munde te vendoset mekanizem me aktivizim elektrik ne baze te deshires se perdoruesit. Bombel metalike pilot 3 Lt, me azot, me mekanizem mekanik me ?shek plases ose mekanizem me aktivizim elektrik sipas deshires se perdoruesit (pilot perdorim kur numri i bombelave eshte me i madhe se dy).Bombela eshte e certi?kuar me CE ne baze te 97/23/EC nga TUV (CE 0036)Bashkues i presionit te larte, 300bar, galvanize, me diameter sipas numrit te bombelave nga 1 1/4" deri 3", me hyrje 3/4" dhe dalje te posaceme nga 3.4" deri 3"Bashkuesi shoqerohet me valvola mos kthimi 3/4" - 3/4" dhe baze per montimin ne mur.Gjithashtu ka baze mbeshtetese per bombelen dhe pilotin, tuba te presionit te larte per lidhjen e pilotit me bombelat dhe te bombelave me kolektorin dhe akro?s te dimensioneve te ndryshme ne baze te projektit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme