Secondary Adv

Astar fasador, Bojra Dorian

Bojra Dorian

Pershkrimi

Astari fasador eshte nje produkt I “dorian”. Vetite dhe cilesite e rezinave me te cilat eshte I perbere japin 100 % garanci per qendrueshmerine e produktit ne siperfaqet ne te cilat esht aplikuar produkti :akrilik,plastic,superplastik,relief etj. Ky produkt siguron mbrojtje te shkelqyer te bojes nga kriprat alkaloide te cilat krijoine vete materjal qe perbeine suvate duke krijuar nje film ndermjet siperfaqes se suvase dhe bojes.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme