Secondary Adv

Boje dekorative VARAK GOLD & SILVER, Bojra Dorian

Bojra Dorian

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ngjyra  shkelqimi dhe fortesia ne qendrueshmeri qe karakterizoine kete produkt vjen si pasoj e elementeve te importuara nga gjigandi francez I cili mban vulen e cilesis per produktet art dekor gjen perdorim ne siperfaqet metalike ,te drunjta dhe ne siperfaqet murale.Perdoret kryesisht per efekte dekorative. Ka baze alkide  dhe thahet Brenda intervalit 3-5 min.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme