Secondary Adv

Profil struktural alumini Ninfa 180, Design Studio 02

Design Studio 02

Pershkrimi

Kangjelle / Parapet xhami "Ninfa 180"

Profil struktural alumini   i projektuar per montim anesor ne solete.

Inovacion ne regjistrimin e xhamit vetem nga ana e brendshme , pa pasur nevojen e perdorimit te skelave  ne rastet e montimint ne ballkone te ndertesave shumekateshe  duke lehtesuar dukshem procesin e montimit .

I pajisur me nje kapak te jashtem  i cili mund te jete i galvanizuar ose i lyer RAL.

Sistem regjistrimi per lehtesi montimi te xhamit dhe vendosjes ne vertikalitet te ti , si dhe shpejtesi ne montim.

I certifikuar per nje rezistence statike 200 kg/ml , duke perdorur nje xham triplex te temperuar 8+8+1.52 PVB me lartesi xhami maksimale prej 1100 mm  mbi  kuoten e dyshemese se perfunduar.

Mundesi konfikurimi nga me te ndryshmet persa i perket montimit.

Zgjidhja ideale per shfrytezimin  maksimal te hapsires se ballkonit ( vendosje lulesh etj .)

Mundesi perdorimi te nje korimano te vogel siper ( opsionale )

Mundesi perdorimi ndricim te fshehur LED brenda profilit.

I disponueshem ne gjendje magazine  ne finiturat "Galvanizuar Metalizato " si dhe  RAL 9010 ( Ngjyre e bardhe pa shkelqim ) dhe cdo lloj ngjyre tjeter RAL sipas kerkeses (Koha e prodhimit ne kete rast eshte pak me e gjate per ngjyra RAL specifike )

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme