Secondary Adv

Boje Aquaprim Interior, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Boje Aquaprim Interior
Prajmer akiilik per fasada. Produkt me ngjitje dhe veti shume te mira profesionale, i domosdoshem per te siguruar nje lyerje ideale te siperfaqeve te fasadave.
Holliini me uje: 1:3 Ambalazhi: 3 L, 10 L

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme