Secondary Adv

Doreza multiporpose, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

• Doreza latex qëndrueshmee  të përshtatshme për  Pastrim

• Rehati në përdorim

• Rezistencë të mirë kimike kundër detergjenteve dhe kimikateve të pastrimit

• Ngjyra të koduar për sigurinë maksimale në përmbushjen e kërkesave higjienike

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme