Secondary Adv

Pastrues per mirembajtje dyshemeje, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

• E përdorshme në të gjitha metodat e pastrimit pastrim

• Të përshtatshme për gjimnazet dhe salla sportive, spitale dhe objekte

• I përshtatshem per veshjen me linoleum

• Pa arome  

• Përqendrimi: 0,25-10

• Konfeksioni 1 Ltr

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme