Secondary Adv

Sfungjer per heqjen e njollave, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

Jeni te lodhur ga shenjat e stilolapsit ne mure ,sheja gishtat e mure apo dysheme zhgarravitje te ndryshme? Vileda Profesional ju vjen ne ndihme vetem me nje sfungjer I cili quhet mrekullia e pastrimit?Nuk ka nevoje per kimikate vetem me pak uje dhe Miracklean heqja e njollava nuk do jet me nje problem

 • Perdoret vetem me uje nuk ka nevoje per kimikate te tjera

• Performance shum te mire pastrimi vetem me nje perpjekje minimale

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme