Secondary Adv

Strehe inoksi dhe xhami transparente mix, Design Studio 02

Design Studio 02

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Strehe transparente ( Xham + Inoks)  - Tipologjia “Mikse”

- Kjo strehe ka strukture mikse. Karakteristike e kesaj strehe eshte miksimi i aksesoreve te ndryshem te tipologjive te ndryshme te strehave te xhamit. Kjo pasi edhe projektimi dhe disenjimi i tyre e bene te mundur pershtatjen e tyre midis njeres tipologji dhe tjetres.

- Keshtu mund te kemi tirante te Gransasso-s ose te Sfera-N, per te mbajtur xhamin ne pjesen murale mund te kemi profil te vazhduar alumini te Gransasso-s ose aksesoret e Sfera-N, apo edhe profilin e Linea-s per thellesi te medha te kerkuara. 

- Ne saje te miksimit te elementeve kjo strehe mund te jete: me tirante te drejte (nje tirant + 1 stafe) ose me tirante te pjerret (dy tirante + 2 stafa). Kjo gje lejon qe strehat Mikse te perdoren ne cfaredo lloj vendi qe kerkohet.

- Gjatesia e kesaj strehe mund te arrije cfaredo gjatesie te kerkuar duke perdorur module, mjafton qe nje modul mos ta kaloje gjatesine 2-3 m, gje e cila kushtezohet nga dimensioni gjatesor maksimal i keshilluar i xhamit.

- Thellesia mund te arrije maksimalisht deri ne 1.5 m.

- Xhami qe duhet perdorur per kete lloj strehe eshte minimalisht 6+1.52SGP/PVB+6 mm,  i temperuar dhe i shtresezuar. Per thellesi dhe gjatesi te ndryshme keshillohen edhe spesore xhami te ndryshem, ne varesi te llogaritjeve statike.

- Per streha me 2 ose me shume xhama , lihet nje fuge 10 mm midis tyre e cila mbas montimit mbushet me silikon transparent.

- Aftesia mbajtese e kesaj tipologjie strehe eshte nga 130 - 200kg, ne varesi te aksesoreve qe perdoren.

- Strehes i jepet nje pjerresi prej 3⁰ se jashtmi per ngarkesat e debores dhe rrjedhjen e shiut.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme