Secondary Adv

Seria murale MSZ-WN, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Seria murale MSZ-WN

Ju prezantojmë me një njësi të brendshme me dizenjo moderne, me eficiencë të lartë në sistemin e filtrimit të ajrit. Njësia e brendshme mund të kontrollohet edhe në distancë falë ndërlidhësit Ëi-Fi, ndërkohë që diapazoni i punimit në operacionin e ngrohjes deri në temperaturë të jashtme -15°C, kontribuon në rritjen e komfortit.

 

Kontroll i avancuar Inverter- Operacion Eficient gjatë gjithë kohës

 

Teknologjia Inverter e Mitsubishi Electric është projektuar në mënyrë të tillë që të mundësojë përshtatje automatike të ngarkesës në varësi të nevojave. Ky tipar redukton konsumin e tepërt të energjisë elektrike dhe për këtë arsye, ky model klasifikohet në klasin A+ të energjisë.

 

Diapazon më të gjerë operimi në ngrohje

Si pasojë e rritjes së diapazonit të operimit në procesin e ngrohjes, keto modele mund t’i përshtaten një shkalle më të gjerë aplikimi krahasuar me modelet e mëparshme.

 

Kontroll me sistem Wi-Fi

Ndërlidhës Wi-FI (Opsional)

Ndërlidhësi Wi-Fi opsional i mundëson përdoruesit kontrollin e kondicionerit dhe statusin e operimit nëpërmjet pajisjeve të tilla si kompjuteri personal, tablet dhe smartfonë.

 

Sistem i kontrollit me ndërlidhës (Opsional)

Operacioni On/Off

Në varësi të ndërlidhësit që do të përdoret, lidhja me pultin e kontrollit PAR-32MA është tashmë e mundur.

Kontroll qëndror në rastin kur është lidhur me M-Net.

 

Filtër me jone argjendi për pastrimin e ajrit

Filtri me performancë të lartë në pastrimin e ajrit eshtë i inkorporuar në njësinë e brendshme. Filtri kap dhe eleminon bakteret, polenat dhe alergjentët e tjerë në mënyrë tepër eficiente.

 

Filtër i pastrimit të ajrit

Ky filtër eleminon bakteret si dhe ka veti të pastrimit dhe eleminimit ë aromave të pakëndshme. Madhësia e sipërfaqes tre-dminesionale është rritur në mënrë që të rritet zona filtruese. Këto veçori i japin Filtrit të pastrimit të ajrit veti më të mira të pastrimit të ajrit krahasuar me filtrate e tjerë tradicionalë, duke rritu në mënyrë të ndjeshme nivelin e komfortit në ambjent.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme