Secondary Adv

Paisje GPS per matje S42 Stone, Studio Topografike Bylis

Studio Topografike Bylis

Pershkrimi

STONEX S4II është hyrja e re në familjen handheld të thyer Stonex.

Pajisjet e integruara, të përshtatshme për të gjitha punët ku nevojitet një performancë e fortë dhe e lartë Windows Mobile ™ PC.

 

I fortë, i besueshëm, shumë produktiv

 

Koncepti i procesit të dizajnit të STONEX S4II ishte për të përmirësuar tiparet e njohurive S4C / H në secilin komponent, dhe qëllimi u arrit plotësisht: më i shpejtë, më i thyer, GPS i përmirësuar, memoria e zgjeruar janë vetëm një listë e shkurtër e përmirësimet e S4II

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme