Secondary Adv

Mates per ndezes shtepiake dhe industriale, Novamat

Novamat

Pershkrimi

METALAT E OILIT ME DISPLIKIMIN NGA 1 deri 135 LITERË / HOUR

Emrat e produktit: CONTOIL®

Aplikimet: Matja e Karburantit, Ndezësit shtëpiakë dhe industriale

Mesatare: Matja e karburantit në vend, matja e karburantit në rrugë dhe jashtë rrugës

Procesi: Masa

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme