Secondary Adv

Pompe me nxehtesi ajer - uje per instalim te brendshem, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kapaciteti ftohës: 52 ÷ 316 kW

Kapaciteti ngrohës: 56 ÷ 349 kW

Përshkrimi:

Pompë me nxehtësi ajër/ujë për instalim të brendshëm. E përshtatshme për ajër të kondicionuar/ngrohje, dhe për prodhimin e ujit të nxehtë për shërbime të mesme në ndërtesa banimi dhe tregtare.

Ftohës R410a

Ftohje dhe ngrohje

Kompresor me rrotullim

Helika me kandele

Shkëmbyes nxehtësie me pllaka

Rifitim nxehtësie

Pajisje pompe

Serbator uji

Edhe në versionin me pak zhurmë

Operon në rrjet

Përshtatet me protokollin ModBus

Lidhje me internet

Për vendosje me dy pipa

Category: Pompa nxehtësi ajër-uje.