Secondary Adv

Sistem ajri VRF MVA-700x700, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kapaciteti ftohës: 22.4 ÷ 180 kW

Kapaciteti ngrohës: 25 ÷ 200 kW

Përshkrimi:

Sistem ajri VRF me teknologji kthyese DC në versinin e pompave modulare me nxehtësi. Janë të mundura kombinime të ndryshme për njësitë e brendshme: kasetë, dysheme-tavan, me tub të ulët dhe të lartë, me mbështetje, mur.

Ftohës R410A

Ftohje dhe ngrohje

Kompresor rrotullues me kthim

Instalim në dysheme

Instalim në tavan

Instalim me tuba

Category: Sisteme VRF.