Secondary Adv

Kit filtrash per fazen 1-2-3, Teoren

Teoren

Pershkrimi

Përshkrimi

Filtri i zëvendësimit Ecosoft AquaCalcium është filtri me një përbërje të re minerale që synon të pasurojë ujin me një element thelbësor të organizmit njerëzor, që është kalciumi.

Filtri i zëvendësimit të AquaCalcium është i dedikuar për filtrat RO të Ecosoft P’URE AquaCalcium që riprodhojnë shpejtësinë natyrale të ujit që rrjedh nëpër shkëmbinj malor dhe siguron përmbajtje të përhershme të mineraleve në ujin e pastruar.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 12 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar.

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme