Secondary Adv

Filtri i karbonit, Teoren

Teoren

Pershkrimi

Përshkrimi

Post-filtri i karbonit është menduar për fazat përfundimtare të trajtimit të ujit, veçanërisht brenda filtrave të kundërt osmozë.

Përmban cilësi të lartë të karbonit të kokosit të aktivizuar për të përmirësuar shijen dhe aromën e ujit të pastruar, duke pasuruar atë me aromë të sofistikuar ëmbël.

Pajisje me presion të përshtatshëm në strehimin e filtrit sigurojnë instalim të thjeshtë dhe funksionim të qëndrueshëm.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 12 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar.

Kategoria: Filtra Uji

Marka: Ecosoft

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme