Secondary Adv

Kaldaja EOLO STAR 24 4E, IMMERGAS S.p.A.

IMMERGAS S.p.A.

Pershkrimi

 

Kaldaja  EOLO STAR 24 4 E

Kaldaja me gaz, ekonomike, për ngrohje dhe ujë sanitar. Me fuqi 24 kW

Emertimi i produktit:   Kaldaja Konvencionale, me gaz

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme