Secondary Adv

Radiator celiku me fibra karboni Pegasus, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Radiator celiku me fibra karboni Pegasus

MODELI RDO3

Ky Panel ngohje është ideal për dhomën tuaj duke përdorur sipërfaqen para për të shpërndarë ngrohjen në mënyrë natyrale.

Radiatorët janë të përbërë nga një element ngrohje me Fibra karboni që transferon ngrohjen nëpërmjet pllakës prej çeliku.

Falë formës dhe trashësisë minimale mund të instalohen në çdo lloj mjedisi me rezultate të shkëlqyera estetike.

Duke i aplikuar radiatorit një aksesore mund të përdoren edhe si tharës peshqirësh.

 

-DIMESIONET 160X50 X5.50   

-PESHA 20KG  

-FUQIA 1000/1250W 

-NGROHJE DERI NE 15-18MQ

-CELES  ON/OFF   KONTROLL ELEKTRONIK    

-SHERBEN DHE SI THARES PESHQIRASH

 

Instalim te thjeshte dhe vendoset ne nje prize 

-nuk ka ndotje ambienti   

-efikasitet te larte

-shperdan ne menyre te njetrajtshme ngrohjen

-nuk ka nevoje per mirembajtje

 

https://thermal-albania.al/categories/radiatore