Secondary Adv

Llak me baz rezine alkidi Pintolac, Dekoll

Dekoll

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

PintoLAC - llak me bazë rezine alkidi të modifikuar me fenol dhe pigmente antikorrozive, e cila aplikohet direkt në sipërfaqet e ndryshkura. 

Zgjidhja më e mirë për lyerjen e sipërfaqeve të reja dhe sipërfaqeve të vjetra metalike si dyer, kangjella dhe konstruk sione metalike. 

Mbulon shpejt, ka qëndrueshmëri të lartë për të gjitha sipërfaqet madje dhe në kontakt me radiatorë e kaloriferë. ?? Thahet shpejtë dhe ka rendiment të lartë, ruan fortësinë dhe shkëlqimin për një kohë të gjatë. 

Sipërfaqet metalike duhet të jenë të pastra, të thata dhe të lira nga ndryshku. Vajrat dhe papastertitë duhet të largohen duke përdorur letër zmerile të duhur. Aplikoni një ose dy duar #PintoLAC. Kur të jetë tharë komplet mund të zmerilohet me letër abrasive të posaçme, duke siguruar një lidhje të fortë njëra dorë me tjetrën.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme