Secondary Adv

Ventilator rrotullues njesi te medha deri ne 250 kW Kaeser, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Pershkrimi

Veçanërisht efikase - me normat e shpërndarjes deri në 160 m³ / min

Koncepti optimal i projektimit kursen punën e asamblesë - madje edhe puna e mirëmbajtjes ose konvertimet e mëvonshme janë jashtëzakonisht të lehta dhe të shpejta për t'u kryer

Motorët e tensionit të mesëm deri në 6600 V të mundshëm

duke u nisur

Ventilatorë rrotullues njësi të mëdha deri në 250 kW

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme