Secondary Adv

Radiator xhami me fibra karboni Cassiopeia, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Radiator xhami me fibra karboni Cassiopeia

Radiatorët prej xhami kanë lindur nga teknologjia Genius Carbon me idenë për të kombinuar teknologjinë materialeve dhe dizajn. Radiatorët kanë një linjë të rafinuar.

Çdo radiator prej xhami është i përbërë nga një element ngrohje në Fibër Karboni që transferon nxehtësinë në një pllakë prej xhami të temperuar. Struktura e radiatorit është prej çeliku dhe në këtë është montuar xhami me ngjyrë. Hapsira që është krijuar mes dy elementeve lejon lëvizjen natyrore të ajrit në masë të madhe dhe ndikon në rritjen e nxehtësisë. Radiatori prej Xhami mund të vendoset në çdo ambjent, duke përfshirë banjon; mund të përdoret edhe si tharës peshqiri duke instaluar varësen përkatëse prej çeliku. Të gjithë radiatorët prej xhami janë të pajisur me termostat sigurie.

 

 

Instalimi i thjeshte, mjafton nje prize elektrike per te bere lidhjen

-Celes on/off  dhe centraline

-nuk ka nevoje per lidhje hidraulike

-nuk ka nevoje per mirembajtje

-ngrohje uniforme

-0 inkuinament

-efikasitet te larte

-garancia 5 vjet

 

https://thermal-albania.al/categories/radiatore