Secondary Adv

Sistem termik dritareje me hapje me dy pozicione M9660 Alumil, ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA

Pershkrimi

SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme