Secondary Adv

Dyer hyrese alumini SUPREME SD95, ALFA-E

ALFA-E

Pershkrimi

Përshkrim

Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.

Avantazhet

Dizajn modern

Niveli i lartë sigurie

I lehtë për tu aksesuar sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët

Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive

Kursime të jashtëzakonshme të energjisë

Izolim i jashtëzakonshëm i zërit

Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë

Cilësi të jashtëzakonshme me shfaqje të certifikuara

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme